Marknadsföring i en digital tidsålder

Digital Marknadsföring

Aldrig tidigare har det varit mer prioriterat att få de digitala kanalerna att bidra till affärsnyttan. Och aldrig förr har möjligheterna varit lika stora att nå det målet. Vi kan hjälpa dig att få ut det mesta tänkbara ur din digitala satsning genom en mix av strategi, analys och innehållsarbete.

Söker du en partner som kan ta er marknadsföring till den digitala tidsåldern genom rätt teknik, hög kompetens och ett jäkla driv? Vi kan exempelvis hjälpa er med ett robust analysupplägg för era digitala kanaler genom Google Analytics, Data Studio eller Power BI. Vi är specialister på annonsering genom Google Adwords, sociala kanaler som Facebook, Instagram och LinkedIn och digitala bannernätverk. Vi är också certifierade partners för inbound marketing-plattformen HubSpot.

Söker du en partner som kan ta er marknadsföring till den digitala tidsåldern genom rätt teknik, hög kompetens och ett jäkla driv?

Inbound marketing med Hubspot

Tromb är certifierade partners till inbound marketing-plattformen HubSpot som hjälper dig att skapa värdefulla leads för er försäljningsorganisation och förflytta dessa kontakter allt närmare ett köp genom noga utvalda aktiviteter och insatser.

Vårt team kan ta ett helhetsgrepp kring er inbound marketing-strategi eller hjälpa till med punktinsatser där det behövs allra mest. Allt från teknisk optimering av era digitala kanaler till effektiva landningssidor som konverterar besökaren till ett lead genom en mix av intressant innehåll och effektiva konverteringspunkter.

Läs mer om inbound marketing och Hubspot »

Outreach – digital annonsering och SEO/SEA

Genom effektiv digital annonsering kan du nå dina målgrupper vid exakt rätt tillfälle och med exakt rätt budskap. Ofta betalar du bara för resultat, exempelvis när någon klickar för att besöka din webbplats eller ringer till ditt företag. Vi är specialister på att hitta rätt kanaler och budskap för dig och kan hjälpa till med hela kedjan från strategi till innehållsproduktion och utvärdering.

Social media management

Förutom den egna webbplatsen har i princip alla varumärken numera en uppsjö av sociala kanaler. Alla har sina fördelar och särskilda egenskaper som det är viktigt att förstå för att kommunicera så effektivt som möjligt.

Vi ger råd om vilka kanaler du ska prioritera, hur du mäter och följer upp dina insatser och hur du ska tänka för att skapa en långsiktig strategi som bidrar till hela verksamhetens affärsmål. Vi kan också hjälpa till att skapa relevant och engagerande innehåll som tar din kommunikation till nästa nivå. Till en början ger vi mer stöd, för att sedan gradvis ge er förutsättningarna att själva hantera era kanaler och konton om så önskas.

Digital analys

Att mäta framgång i digitala kanaler är ett högt prioriterat område för oss på Tromb. Vi använder verktyg som Google Analytics, Google Data Studio och Microsoft Power BI för att koppla ihop era olika datakällor och ta fram träffsäkra analyser som ger insikter om era målgrupper och användare. Det hjälper er helt enkelt över tid att se resultatet av era investeringar och kunna se till att varje spenderad krona används där den gör mest nytta.

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig med digital marknadsföring?