Verksamhetsnära appar för NUAB

Verksamhetsnära appar för NUAB

Norrländsk Utbildningskonsult AB, NUAB, har en vision om att alla ska komma hem oskadda efter en dag på jobbet och känna sig trygga på sin arbetsplats. Med engagemang och omsorg om den enskilde arbetaren erbjuder de utbildning, fallskydd och smarta it-lösningar som gör arbetsplatser säkrare och räddar liv.

Uppdrag: Underhåll av befintligt .NET-baserat administationsverktyg och back-end samt utveckling av mobilappar för tjänsterna Kompetensvy och Kontrollpunkt för iOS och Android.

Lösning: Tromb förvaltade och vidareutvecklade redan framtagna lösningar för webbaserade administrationsverktyg. Vi tog fram struktur, design och funktion för två separata mobilappar för tjänsterna Kompetensvy – ett digitalt verktyg som ger företag koll över medarbetarnas alla utbildningar, behörigheter och körtillstånd – och Kontrollpunkt – ett verktyg som underlättar daglig tillsyn och besiktning av olika typer av utrustning och därmed förbättrar arbetsmiljö och säkerhet. Dessutom har vi löpande bistått med strategiskt stöd och digital affärsutveckling till NUAB.

Besök www.kompetensvy.se för att ladda ner den kostnadsfria appen.

Fler milstolpar på vår resa

Låt dig inspireras av några upptäckter vi gjort tillsammans med våra kompisar.