Öka antalet kvalificerade leads

Inbound marketing med HubSpot

Känner du att era digitala kanaler inte bidrar så mycket till er affär som de skulle kunna göra? Genom att tillsammans med Tromb införa ett inbound marketing-program baserat på HubSpot kan ni kraftigt öka antalet kvalificerade leads genom era digitala kanaler och lägga mindre tid på kalla säljsamtal.

Fler varma leads till säljorganisationen, kortare tid från lead till affär, och en mer samspelt sälj- och marknadsorganisation.

Hur funkar inbound marketing?

Grunden i konceptet inbound marketing (direkt översatt ”inkommande marknadsföring”) är att fokusera på de kunder som redan har ett behov av era tjänster eller produkter och stegvis förflytta dem närmare ett köp. Allt utgår från att ni på djupet förstår vilka era kunder är och hur deras behov ser ut. Och det kan vara lättare sagt än gjort. Ofta finns det lika många åsikter om detta som det finns säljare eller marknadsförare på företaget, och ofta är den samlade kunskapen inte… just det, samlad.

Genom en strukturerad process hjälper vi er att ta fram kraftfulla kundbeskrivningar som ligger till grund för den innehållsstrategi som vi sedan utvecklar tillsammans.

Med Hubspot som CRM kan ni få stöd för att förflytta era kunder hela vägen från helt okända till starka varumärkesambassadörer. Kundplattformen HubSpot är ett kraftfullt verktyg som håller reda på alla dina kunders aktiviteter och med hjälp av automatiserade arbetsflöden kan hjälpa till att förflytta dina kunder allt närmare ett köp. Det är dessutom ett sylvasst CMS som gör det snabbare än någonsin att skapa konverterande landningssidor och ett väl beprövat CRM-system som låter sälj och marknad samarbeta närmare varandra.

Kontakta oss

Peter Eklöf

Peter Eklöf

peter.eklof@tromb.com

+46 (0)70-282 53 69

Vill du bli kontaktad?

När alla strategier är på plats börjar det riktiga jobbet. Utifrån era behov att producera och publicera intressant innehåll för era målgrupper tar vi fram ett förslag på samarbetsnivå som inkluderar strategi, contentproduktion och publicering, mätning och analys samt en löpande dialog så att vi tillsammans uppnår era sälj- och affärsmål.

Resultatet?

Fler varma leads till säljorganisationen, kortare tid från lead till affär, och en mer samspelt sälj- och marknadsorganisation.

Vi berättar gärna mer online eller ansikte mot ansikte, anmäl ditt intresse nu i formuläret eller i chatten så återkopplar vi med en tid för ett kostnadsfritt möte!

Kundcase

Tromb har hjälpt Nodepole, Nordens ledande rådgivare för industrietableringar i området, att komma igång med HubSpot. Nu publicerar de innehåll och nyhetsbrev, genererar leads och följer upp sina kundkontakter – allt på samma ställe och med endast en inloggning.

Se resultatet på nodepole.com.

Är du intresserad av att höra mer om HubSpot?

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.