Artificiell intelligens (AI), robotisering och dataanalys

Inom Tromb har vi bred kompetens för att kunna hjälpa dig att komma igång med din AI-satsning, genom vår mix av teknikkunnande, affärsförståelse och kunskap om användarbeteenden.

Artificiell intelligens (AI), robotisering och dataanalys

En av de allra hetaste samhällstrenderna idag handlar om artificiell intelligens och automatisering genom olika typer av robotar. På Tromb har vi praktiska erfarenheter inom AI/RPA och dessutom kompetensen att hjälpa dig att hitta affärsnyttan med din AI-satsning.

Samlingsbegreppet AI handlar främst om olika typer av intelligenta och självlärande tekniker som bildigenkänning, röst/tal-igenkänning eller prediktioner genom analyser av stora mängder data.

För dig som företagare handlar det om att lära känna dina kunder bättre och kunna förutspå deras behov innan de själv ens vet vad de behöver, eller att kunna erbjuda en smartare kundtjänst genom automatisering. Möjligheterna är oändliga, det är faktiskt i princip bara fantasin som sätter gränserna.

Vi har utvecklat en enkel modell i fyra steg för att kickstarta ditt AI-projekt:

Vår innovationssprint kan vara en bra metod för att utforma dina AI-lösningar när de väl är identifierade. På bara fem dagar tar vi tillsammans fram en prototyp som vi testar på målgruppen – det ger en ovärderlig input till projektet och får alla att arbeta mot samma mål.

Sugen på att veta mer? Kontakta vår affärsutvecklare Johan Erixon på 070-300 06 76 eller johan.erixon@tromb.com och berätta att du vill prata AI, Machine learning eller robotisering så kommer han (eller en digital klon) som ett skott och hälsar på!