Digitaliseringsplan

Digitaliseringsplanen är vårt sätt att ge vägledning till både stora och mindre organisationer kring var det ger mest effekt att satsa. Tillsammans med er arbetsgrupp eller ledningsgrupp kartlägger vi era huvudprocesser och analyserar vilken digitaliseringspotential som finns. Vi intervjuar era kunder och nyckelmedarbetare för att få fram en tydlig bild av nuläget.

Digitaliseringsplan

Digitalisering är en av de globala megatrenderna som har stor potential att vända upp och ner på många verksamheter och affärsmodeller. Men ibland kan det vara svårt att veta hur man som företag ska förhålla sig till digitalisering och vilka projekt som är prioriterade. Just därför utvecklade vi på Tromb vår modell Digitaliseringplan.

Digitaliseringsplanen är vårt sätt att ge vägledning till både stora och mindre organisationer kring var det ger mest effekt att satsa och var i organisationen det gör mest ont. Tillsammans med er arbetsgrupp eller ledningsgrupp kartlägger vi era huvudprocesser och analyserar vilken digitaliseringspotential som finns. Vi intervjuar era kunder och nyckelmedarbetare för att få fram en tydlig bild av nuläget.

Sedan tar vi fram en rekommendation med fyra perspektiv:

  • Inre digitalisering – våra interna system och plattformar
  • Yttre digitalisering – hur möter vi våra kunder?
  • Affärsmodell – påverkar digitalisering hur vi tjänar pengar?
  • Kultur – är hela vår organisation med på tåget?

Efter ett inledande möte erbjuder vi digitaliseringsplanen till ett fast pris och handplockar konsulter som är kunniga inom just er bransch och förstår era unika förutsättningar.

Passa på att göra skillnad i höst – kickstarta med en Digitaliseringsplan!
Kontakta Johan Erixon på 070-300 06 76 eller johan.erixon@tromb.com för ett inledande kostnadsfritt möte.

Passa även på att ladda ner vårt whitepaper om digitaliseringsplanen. Fyll i formuläret nedan så kan du läsa!

Titta gärna på vårt webinar från våren 2020 som handlar om att skapa en Digitaliseringsplan för din verksamhet. Fyll i formuläret här nere så kommer du till webinaret!