Vill du som vi att det "bara ska funka"?

Vi brukar framhålla att det är efter att ditt nya system eller tjänst har lanserats som det riktiga jobbet börjar. Därför har vi tagit fram support- och förvaltningspaket för att matcha just era behov.

Vill du som vi att det

Vi på Tromb vill gärna vara med och guida dig längs den resan, genom att se till att du kan ligga steget före och veta vad dina användare behöver innan de själva vet det. Genom att lansera nya uppdateringar som får kunderna att känna wow. Att få omdömet som den mest stabila plattformen de stött på, den som ”bara funkar”.


Hemligheten är en nära relation mellan dig som beställare och oss som din tjänsteleverantör. Du ska kunna känna dig trygg över att vi alltid har personal på plats som känner till din verksamhet och dina system. Du ska kunna kontakta oss närhelst ett problem eller en fråga uppstår, dygnet runt om så behövs. Men framför allt ska naturligtvis vår övervakning och vår proaktivitet betyda att det aldrig behöver uppstå några problem.

Vårt erbjudande till dig

Som supportkund till Tromb får du tillgång till en dedikerad förvaltningsledare som ansvarar för att leda teamet som jobbar med dina tjänster. Förvaltningsledaren jobbar också proaktivt med dig som supportkund, genom att exempelvis leverera löpande rapporter och förbättringsförslag. Vi har en konstant bevakning av dina tjänster och genomför de uppgraderingar som kanske krävs för en fortsatt säker drift.


Vi jobbar inte med tröga supportsystem eller kundservicemedarbetare i låglöneländer, utan vi finns nära dig som kund utan krångliga mellanhänder. Om du vill får du gärna vara med i en chattkanal med våra utvecklare via Slack eller Microsoft Teams, men naturligtvis fungerar telefon och e-post lika bra för oss. Allt för att du ska kunna känna att vårt team håller koll på läget när du själv inte hinner med. Naturligtvis anpassar vi gärna ett erbjudande som är optimalt för just dina behov, kontakta oss så berättar vi mer!

Ange din e-postadress för att ladda ner informationsblad

Kontaktuppgifter

Peter Bergkvist
Telefon: +46(0)70-598 01 99
peter.bergkvist@tromb.com