Tech som gör nytta

En smart app på en stabil plattform kan göra skillnaden mellan gasell eller mammut. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt teknik för att lösa dina behov på bästa sätt och få dig att växa snabbare.

Tech som gör nytta

Inom Tromb finns en stark drivkraft att alltid bli bättre, att hitta nya lösningar som löser kundens problem ännu mer effektivt. Vi brukar kalla oss själva för digitala upptäcktsresande eftersom vårt mål är att göra ny teknik tillgänglig för fler användare. Att hitta den senaste och bästa tekniken som gör appen vi jobbar med ännu bättre, stabilare och mer användarvänlig.

Våra full stack-utvecklare och specialister består av stjärnor på ett gäng klassiska språk som C#, C, C++, Java, Python, PHP och JavaScript till nya spännande språk som Dart och Rust. Ramverksmässigt älskar vi bland annat .NET Core, Flutter och Spring. Frontend brukar snurra på bland annat React, Angular eller Aurelia där TypeScript är en kompis som gör livet enklare.

Vi jobbar med molnlösningar och AI-tjänster inom Azure, Google och AWS och IoT-lösningar som LoRaWAN. Och naturligtvis CMS-plattformar som WordPress, Episerver, Umbraco, Sitevision, Polopoly och Adobe Digital Experience Cloud.

Om du inte känner igen ett enda av orden i de senaste styckena behöver du inte vara orolig – det enda det egentligen betyder är att vi hittar en lösning för dig och dina användare oavsett problem, behov och förutsättningar.

Projekt och resursuthyrning

Inom Tromb har vi kompetensen att driva hela projekt från A till Ö, eller rättare sagt från idé till leverans. Vi teamar upp med scrum master/projektledare, designers, utvecklare och användbarhetsspecialister. Om du istället är sugen på a’la carte så kan vi leverera det också – en eller flera utvecklings- eller designresurser som ingår i ert team och där du helt enkelt betalar för den tid du använder.

Dina digitala upptäcktsresande

I vårt DNA finns drivkraften att hela tiden utforska nya territorier och göra den senaste tekniken begriplig för alla. Helt enkelt översätta teknik till affärsnytt. Heta områden just nu är våra satsningar på artificiell intelligens (AI) och robotisering samt Internet of Things (IoT).