Innovation på agendan när Tromb talar på NMW

Innovation på agendan när Tromb talar på NMW

Under rubriken ”Framtidssäkra ditt innovationsarbete” är Trombs innovationsledare Johanna Bodin en av föreläsarna när Norrbotten Media Week anordnar Crash Courses på Kaleido i Piteå.– Jag tänker dela med mig av lite erfarenheter från det 30-tal innovationssprintar som vi på Tromb har med oss i ryggsäcken och vad de har betytt för våra kunder, säger Johanna Bodin.

För fjärde året i rad anordnas NMW, Norrbotten Media Week, i februari 2019. Arrangemanget är ett branschinitiativ från de kulturella och kreativa näringarna i Luleå, Boden och Piteå som tack vare mycket ideellt arbete i NMW Sweden Ekonomisk Förening och starkt stöd från kommuner och partners varje år växt i antal programpunkter och deltagare.

På Kaleido i Piteå bjuder NMW på onsdag förmiddag den 13 februari in till Crash Courses där olika företag på 20 minuter bjuder deltagarna på sin kunskap inom olika ämnen. Värd är Anton Berg, känd från bland annat P3 Dokumentär och podcasten Spår.

– Med över 30 innovationssprintar i backspegeln har Tromb många lärdomar att dela med sig av och jag tänkte berätta lite om vad det finns för fallgropar och vilka framgångsfaktorer som Tromb har identifierat när det gäller innovationsarbete, säger Johanna Bodin, innovationsledare på Tromb.

Välkommen till Kaleido på Storgatan 44 i Piteå på onsdag den 13/2 med start från klockan åtta. Johanna Bodins dragning börjar kl 10:50.