Tromb – när du får Hemlängtan

Tromb – när du får Hemlängtan

De senaste åren har eventet Hemlängtan anordnats i Stockholm för att ge utflyttade norrbottningar och andra nyfikna en update om allt positivt som händer här uppe i norr. Förhoppningen är att väcka upp en slumrande längtan till en annan vardag; långt borta från den stora stadens stress med närhet till den vackra naturen och den livskvalité som norra Sverige erbjuder. I år är vi på Tromb med som utställare och vi vill gärna anställa utvecklare, UX-designers mfl – visst ses vi?

Tromb är ett av företagen som du hittar på Hemlängtan 6:e April

Vi på Tromb är väldigt nyfikna på dig som besöker Hemlängtan. Och vi hoppas också att du har tid och vill träffa oss. Vi finns på plats under hela dagen och kan exempelvis berätta hur det skulle vara för dig att att arbeta här; kanske som systemutvecklare, UX-designer, affärsutvecklare, projektledare eller i någon annan roll i de spännande projekt och kunder som vi jobbar med. Och kanske, kanske… kan vi göra dig lite nyfiken på oss också?

Tromb har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå och Stockholm men man behöver inte vilja flytta ”hem” för att jobba på hos oss. Nej, det går så klart bra att arbeta på kontoret i Stockholm, eller på distans om man vill ta del av det norrländska lugnet – men kom förbli oss på plats så berättar vi mer.

Årets upplaga av Hemlängtan börjar klockan 09.00 med en lekfull förmiddag för hela familjen på Junibacken i Stockholm. Klockan 19:00 är det sedan Boule och afterwork-mingel på Boulebar Liljeholmen som står på schemat.

Anmäl dig till Hemlängtan här.

Hemlängtan är ett återkommande event som anordnas av Luleåregionen.