Varva ner arbetsdagen med innovationssprint på Sturebadet

Företag, organisationer och ledare brottas med svåra beslut dagligen: Var ska vi lägga fokus? Vilken är den rätta vägen framåt? Hur ska vi börja? Det är lätt att bli matt och uppgiven inför alla frågor som tornar upp sig.

Innovationssprinten är den efterlängtade genvägen framåt. Processen är utvecklad av Google. En Innovationssprint låter oss ställa de svåraste frågorna, hitta lösningarna, välja väg, ta fram en prototyp och genomföra användartester. På bara fem dagar. Sprinten fungerar på alla typer av utmaningar, i både små start-ups och stora företag. Visst känns det som en självklarhet: att testa innan det stora investeringsbeslutet ska fattas?

Nu i februari berättar vi gärna mer om innovationssprinten för våra kunder, vänner och partners i Stockholm. Vi ses på Sturebadet där Tromb bjuder på afternoon tea, Spa och nya insikter.

  • Hur går det till?
  • Vad blir resultatet?
  • Vad säger kunderna som redan gjort resan med oss?

Och du – om du har möjlighet, passa på att hänga kvar och njut lite extra, vi bjuder på ett besök i Sturebadets populära Spa-avdelning. Ta gärna med en vän eller kollega på en energikick och avsluta dagen tillsammans på bästa sätt.

När? Torsdag 15 februari 15:00-16.30. Spa från kl 16.30
Var? Sturebadet, Sturegallerian 36 Stockholm
Vad? Inspirationsföreläsning med tema Innovationsprint, afternoon tea och Spa

Anmäler dig/er gör du via länken nedan senast den 13 februari.
Och du, vänta inte med din anmälan – antalet platser är begränsat.

Anmäl er nu »

Läs mer om Trombs innovationssprint »