För dig som student

Examen++

Hej student!
Att komma fram till vad man vill göra efter examen kan vara knivigt. Att prova på och gradvis komma in i arbetslivet samtidigt som man avrundar studierna kan därför vara värdefullt för att ”pricka rätt” och säkra ”drömjobbet”. Examen++ ger dig just den möjligheten, oavsett om det gäller examensarbete, praktik, projektarbete eller annat uppdrag

Tromb erbjuder dig som läser sista, eller näst sista året på en utbildning med digital eller teknisk inriktning, en möjlighet att bygga upp ditt nätverk, känna på arbetslivet och vara delaktig i våra projekt samtidigt som du studerar – och arbetar du aktivt i projekt får du givetvis ersättning för din insats.

Tromb arbetar med digital affärsutveckling – vi kombinerar teknik, design och användarupplevelse med affärs- och verksamhetsutveckling för att skapa digitala kundlösningar och affärskoncept. Vi är idag ca 70 digitala affärsutvecklare och har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Stockholm och Göteborg.

Vi har våra rötter djupt i det tekniska men här arbetar många kompetenser som affärsutvecklare, arkitekter, systemutvecklare, strateger, designers, ux-specialister och varumärke. Alla behövs för att ta realisera våra lösningar på ett bra sätt.

Tromb har ett coworking space: T22, ovanpå Shopping Galleria mitt i city i Luleå. Här arbetar flera intressanta digitala bolag. Du får också möjlighet att sitta här, både när du jobbar i våra projekt men också när du studerar eller pluggar på din egen tid. Här finns konferensrum, kaffe, internet, skrivare – ja det mesta man kan tänkas behöva. Finns du på annan ort kan du vara delaktig hos oss där också.

Tromb och T22 är ett perfekt sätt att komma nära näringslivet, bygga ditt professionella nätverk, tjäna en slant och samtidigt ha skoj under studietiden. Vem vet; kanske är det så att vi trivs väldigt bra med varandra?

Är du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.