Teamledare/Business Area Manager till Tromb Stockholm

Till Stockholm söker vi nu en teamledare/Business Area Manager som aktivt vill coacha och vägleda vårt team och Tromb på Stockholmsmarknaden. Är du den värderingsdrivna, resultatinriktade kompisen vi söker?

Teamledare/Business Area Manager till Tromb Stockholm

Tromb arbetar med digital affärsutveckling. Vi ökar effektiviteten hos våra kunder genom att ständigt hitta nya vägar för att lösa olika problem. Vi räds inte tuffa uppdrag och löser affärsutmaningar genom kreativitet, ny teknik och ett unikt engagemang. Tillsammans har vi dessutom riktigt skoj. Vi är ca 65 medarbetare med kontor i Stockholm, Piteå, Luleå och Skellefteå – och vill bli fler.

Tromb är också en dynamisk och fartfylld arbetsplats. Det händer nya och spännande saker hela tiden. Vår vardag är fylld av såväl långa som kortare projekt och uppdrag – ofta av varierande karaktär. Våra team består av arkitekter, utvecklare, UX/designers, projektledare, affärs- och verksamhetsutvecklare. Det är många kompetenser och personligheter som tillsammans tar sig an våra kunders utmaningar. Alla är nyfikna, engagerade och hjälpsamma. 

Träningsutmaningar, utlandskonferenser, AWs och andra mer eller mindre spontana event förgyller vår vardag. Det skrattas och vi har väldigt kul tillsammans.

Till Stockholm söker vi nu en teamledare/Business Area Manager. Vi söker dig som aktivt vill coacha och vägleda vårt team; och Tromb på Stockholmsmarknaden. Vi letar efter en säljande personlighet som vill bygga upp och vårda starka kundrelationer. Du har goda ledaregenskaper, är prestigelös men resultatinriktad och har en förmåga att ta egna initiativ. Kanske är du lite finurlig också?

Har du en positiv inställning, och är en person som sätter värde i att vara en bra kollega; då är vi intresserade av att träffa dig. Du bör skicka in din ansökan till oss på job@tromb.com. OBS: Sista ansökningsdag 20/9.

Är du rätt person – men annonsen kanske fel? Hör av dig och berätta vem du är och vad du kan. Vi är nyfikna.

Har du någon fråga eller vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta vår HR-chef Johan Rudström på 070-390 19 80 eller johan.rudstrom@tromb.com