Fler utvecklare sökes

Är du erfaren systemutvecklare eller talang där karriären just tagit fart? Letar du en arbetsplats med stark företagskultur, spännande projekt och duktiga utvecklarkompisar? Just nu söker vi utvecklare till alla våra kontor; Luleå, Piteå, Skellefteå och Stockholm.

Fler utvecklare sökes

Är du en utvecklare som gillar skidåkning, sura dragsters, kaffe, musik och pingis? Är du också en social och trevlig person som gärna jobbar tillsammans med andra? då kommer du passa in bra hos oss.

Brown-bag möte på Tromb – eller kompetensspridning över lunch

Vi är inte helt säkra på vem du är eller vad din verktygslåda innehåller. Däremot tror vi att du har något favoritspråk eller utvecklingsplattform där du känner dig mest bekväm eller som du kanske är extra intresserad av.

Hos oss får du möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper och jobba med erfarna kollegor i en lärande och prestigelös miljö. Vi har bra förmåner och arbetar med många spännande kunder.

Har du en positiv inställning, och är en person som sätter värde i att vara en bra kollega; då är vi intresserade av att träffa dig; och du bör skicka in din ansökan till oss på job@tromb.com.

Är du rätt person – men annonsen kanske fel? Hör av dig och berätta vem du är och vad du kan. Vi är nyfikna.

Har du någon fråga eller vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta vår HR-chef Johan Rudström på 070-390 19 80 eller johan.rudstrom@tromb.com