T22: nytt coworking space mitt i city

T22: nytt coworking space mitt i city

Snart är det premiär för T22, Trombs nya coworking space i Luleå. Med närhet till restauranger, hotell och allt vad ett företagande centralt i staden innebär är T22 en ”sweetspot” för kreativitet, affärer och kunskapsutbyte.

I början av november beräknas arbetet vara helt klart för ett nytt kontorshotell och community med inriktning mot tech och det digitala. Vi har faktiskt tjuvstartat lite, redan nu finns här en rad högintressanta bolag med imponerande kunskaper. En del arbetar med design, systemutveckling och digitala kanaler, andra med spel, digitala affärskoncept och nytänkande teknik. Det blir riktigt spännande att se åt vilket håll detta tar vägen säger Anders Hallberg, VD på Tromb.

På T22 kan man hyra ett eller flera skrivbord till ett helt rum om behovet finns. Man kan börja smått och växa allt eftersom om man blir fler. Vi har tagit fram ett ”all inclusive” koncept där det i princip bara är komma med sin egen arbetsutrustning, sätta sig ner och vara produktiv från dag ett. På våningen i Shopping Galleria finns det höj- och sänkbara skrivbord, konferensrum, mötesrum, generöst med gemensamma ytor och inte minst gott kaffe och närhet till allt som finns i city. Ett utmärkt läge och möjlighet för de som vill sitta centralt i staden tillsammans med liknande bolag, tillägger Fredrik Stöckel, digital affärsutvecklare på Tromb.

Vi ser gärna T22 som mer än ett traditionellt ”kontorshotell” och vill uppmuntra till samarbete, kunskapsutbyte och diskussioner runt tech och det digitala fortsätter Fredrik Stöckel. Idag finns följande bolag på våningsplanet i Shopping:

T22 är inte igång till 100% då visst byggarbete fortfarande pågår men redan nu är det bra fart på våningsplanet i och med vår tjuvstart tidigare i oktober, och intresset är stort vilket känns riktigt kul avslutar Fredrik Stöckel.

Söker ni en lokal eller arbetsplats för ert bolag? Hör av er till oss för en visning så berättar vi mer.

Kontaktinfo

Fredrik Stöckel
fredrik.stockel@tromb.com
Tel: 070-390 66 50

T22 coworking space
Shopping Galleria (vån. 4)
Timmermansgatan 22
972 31 Luleå

www.t22cowork.com