#wearetromb

Åsa Gustafsson

Hon sålde huset för att få mer fritid – men är hon egentligen någonsin projektledig? Det är nämligen alltid full fart på Luleåkontorets egen Åsa Gustafsson som även är känd som svensk mästare i curling av både barn och kollegor.

Magin som uppstår när mänsklig intelligens möter teknisk är det bästa som finns!
Åsa Gustafsson

Hur började din resa i Tromb och vart har den tagit dig?

Min resa med Tromb började för lite mer än fyra år sedan då jag var nyfiken på att lämna min trygga bubbla och ta mig an nya uppdrag i arbetslivet. Innan Tromb arbetade jag länge i IT branschen – något jag aldrig trodde jag skulle arbeta med när jag en gång i tiden tog examen från en gymnasielinje som då hette ”Handel & kontor.”

På Tromb har jag hunnit med ett gäng olika projektledaruppdrag. Jag har jobbat mycket med våra agila utvecklingsteam, innovation och krav med många olika kunder och verksamheter. Jag jobbar även som Teamledare för åtta fantastiska Trombare här i Luleå. Just nu arbetar jag nycket med vårt Customer Sucess Center där vi tar hand om Trombs alla avtalskunder.

Faktaruta

Namn: Åsa Magdalena Gustafsson.
Ålder: 48
Bor: Sålde huset i Luleå för att istället kunna investera i en mindre lägenhet, en stuga i skärgården och boenden i Riksgränsen och Dundret.
Om du fick skänka 10000kr till en valfri organisation, vilken skulle det bli? Då skulle det bli Axum Africa Ethiopia som drivs av några goda vänner till mig. Vi skickar ofta pengar till byns barnhem och skola.
Mest använda emoij: ❤️
Gör helst AFK: Tar mig ut till skärgården eller ut i fjällvärlden.

Men vad är egentligen ett Customer Sucess Center?

Här fokuserar jag, tillsammans med Peter Näslund, Johan Hansson, Svante Jonsson Roos och Jimmy Löf på att säkerställa våra avtalskunders fortsatta framgång – även efter leverans. Det kan handla om att helt enkelt finnas där för frågor som dyker upp till att snabbt möta kundernas nya behov.

Hur lyckas man som affärsutvecklande team leader?

Genom att vara positiv, kommunicera mycket och jobba i agila team där fokus alltid ligger på att vi gör det tillsammans. Kort och gott: bra kommunikation, en stor nypa pepp, en lite mindre nypa curling och en förkärlek för ordning och reda.

Nu är du ju tillbaka på kontoret. Vad ser du mest fram emot i livet ”efter pandemin”?

Att få träffa folk! Det var ju en sak som, i alla fall för mig, blev väldigt tydlig under pandemin – hur mycket roligare allt blir när man går hänga i gäng och kommunicera IRL, hur kul det är att vara på Tromb! Magin som uppstår när mänsklig intelligens möter teknisk är det bästa som finns!

Vad står det i det tredje senaste smset du fick?

”Kan ni sänka TV:n ni har svin högt” och kom från min dotter.

Avslutningsvis, är du för eller emot Koriander?

Koriander är det värsta jag vet, som tvål i hjärnan!

Vill du vara med på vår resa i Tromb? Vi har alltid plats för rätt människa i vår familj! Läs gärna våra annonser, så kanske det är just dig vi presenterar härnäst? Du hittar våra annonser här.