#wearetromb

Frida Markstedt

Med kärlek till digitalisering förenklar Frida Markstedt på Trombs Luleåkontor vardagen för våra kunder. Frida är inte bara otroligt uppskattad hos våra kunder utan även en hejare på marklyft och burpees, alltid redo att motivera andra att nå nya personbästa. #wearetromb

Det jag gillar mest med företaget är alla härliga människor, all kunskap, inspiration och kreativitet.
Frida Markstedt

Hur började din resa i Tromb och vart har den tagit dig?

Min resa på Tromb startade för tre år sedan. Det jag gillar mest med företaget är alla härliga människor, all kunskap, inspiration och kreativitet. Vi har gjort massor av roliga saker tillsammans med mitt mäktigaste minne är resan vi gjorde till alperna. Inom min roll är det väldigt roligt att få vara med och vara en del av digitaliseringen på företag som exempelvis Telia, men jag har även arbetat med lanseringen av vårt co-working koncept T22.

Faktaruta

Namn: Frida Markstedt
Ålder: 31
Bosatt: Luleå med två barn, sambo och en liten hårboll.
Om jag fick skänka 10000kr till en valfri organisation så skulle det bli till vården för att hylla intensivvårdspersonalen som har gått på knäna under pandemin.

Vad gör dig inspirerad att jobba i din roll som digital affärsutvecklare?

Jag älskar digitalisering i alla dess former. Att få vara med på en resa för att förenkla och automatisera processer, kostnadseffektivisera och helt enkelt förbättra verksamheten för att skapa fler och bättre affärer för kunden.

Fridas tips för att lyckas som digital affärsutvecklare

För att lyckas i min roll som digital affärsutvecklare behöver man främst vara lyhörd, kreativ och organiserad.

Vill du vara med på vår resa i Tromb? Vi har alltid plats för rätt människa i vår familj! Läs gärna våra annonser, så kanske det är just dig vi presenterar härnäst? Du hittar våra annonser här.