#wearetromb

Porträtt Kelsie Enqvist

När Kelsie Enqvist gick på gymnasiet fick hon en idé om en app. För att ta fram appen lärde hon sig att programmera på egen hand och fastnade helt.


Idag är hon anställd på Tromb som .NET-utvecklare och är med i flera kundprojekt. På fritiden blir det en del programmering men ännu mer träning och tid i stallet. Här kan du lära känna Trombaren Kelsie Enqvist på vårt Skellefteåkontor! #wearetromb

Jag fastnade främst för utmaningen med att lösa problem men också för att det är väldigt kreativt och att det alltid finns nya saker att lära sig.
Kelsie Enqvist

Hur började din resa i Tromb och vart har den tagit dig?

Jag kontaktade Tromb efter att jag gått klart min utbildning och strax där efter, i oktober förra hösten, började vår resa tillsammans. Jag har fått uppleva en fantastisk företagskultur och ett jobb som är roligt varje dag.

Vad gör dig inspirerad att jobba i din roll som utvecklare?

Jag fick en idé om en app under min gymnasietid och började lära mig att programmera och fastnade helt för det. Jag fastnade främst för utmaningen med att lösa problem men också för att det är väldigt kreativt och att det alltid finns nya saker att lära sig.

Faktaruta

Namn: Kelsie Enqvist
Ålder: 20 år
Bor: Skellefteå
Om du fick skänka 10000 till valfri organisation,vilken skulle det bli? Läkare Utan Gränser.
Om du skulle beskriva mig med en emoji skulle det vara: 🌞

Kelsies tips för att lyckas som utvecklare

Att vara nyfiken, det finns oändligt med saker att lära sig, dessutom är det viktigt att våga fråga och bolla idéer och tankar med sina kollegor.

Vill du vara med på vår resa i Tromb? Vi har alltid plats för rätt människa i vår familj! Läs gärna våra annonser, så kanske det är just dig vi presenterar härnäst? Du hittar våra annonser här.