Vi är Tromb.

Träffa teamet.

Här hittar du kontaktuppgifter och lite kuriosa om alla oss på Tromb. Vet du inte vem du söker? Ingen fara, skicka in dina uppgifter i vårt kontaktformulär så letar vi upp rätt person som tar kontakt med dig.

Besöksadresser och fakturainformation kan du hitta här.

Adam Eriksson

DEVELOPER
Filmentusiast och suröls-konnässör. Uppskattar ett raskt tempo och letar ständigt efter nya utmaningar!

Adam Kandel

DEVELOPER
Möt djävulens advokat. Slå dig ner med en kaffe och välj ett ämne: fysik, filosofi, politik, barnuppfostran, sci-fi, filmer etc. Adam gillar att diskutera allting mellan himmel och jord, samt lite utanför också.

Anders Askenryd

DEVELOPER
Kallas internt ofta för en schweizisk armékniv, denna tekniska multikonstnär som flyger drönare lika snyggt som han åker skidor. Har fått Alexa att konversera med Google Home.

Anders Hallberg

CEO SPIN GROWTH
Idrottsmänniska ut i fingerspetsarna som varvar Dragsters med Nutrilett.

Andreas Lalloo

DEVELOPER
Har lämnat Piteå för Stockholm och Silicon Valley men sedan hittat hem igen. Gillar att diskutera devops-rutiner och databasstrukturer.

Andreas Nilsson

CTO
Lever efter måttot, ordning och reda taco på fredag. Har myntat uttrycket chipsmüsli.

Andreas Wall

Team Leader / Developer
Kaffedrickande småbarnsfar som aktiverar developer mode på alla prylar. Bygger gärna appar, webbar och emellanåt några kulbanor och klosstorn. Anser att Sibyllans Extra Franskt Mörkrost kanske är det bästa som orskat en brand i ett rosteri.

Anna Johansson

Team Leader / Event Manager / Business Developer
Föredrar ordning och reda, kastar sig gärna upp på hästryggen och tar sig an nya uppdrag i full galopp.

Anna Kylmänen

Talent Acquisition Specialist
Äta gott, göra burpees, klappa hundar och ge långa björnkramar är livets melodi. Går vanligtvis att återfinna i skön fåtölj med ruggigt bra musik i lurarna. Finns det något godare än jordnötssås?

Anna Ohlzon

Financial Manager
Hobbysprinter med förkärlek till siffror, matlagning, inredning och varmyoga. Gillar att använda data som hjälp för att fatta smartare beslut och nå bättre resultat. Född och uppvuxen i Bangkok och hävdar bestämt att det inte finns något som heter ”för mycket koriander”.

Anton Ebeling

Developer
Glad engagerad kille från Halmstad som vägrar erkänna att klippor kanske är bättre än sandstrand. Gillar Crossfit, Thaiboxning och de flesta racketsporterna. Svag för fina bilar och schyssta motorcyklar.

Anton Olason

Developer
Kirunabo som flyttade till Göteborg och sedan landade i Luleå. Dialekten är ännu opåverkad. Känner sig ibland som en gammal stofil, läser böcker för att lära sig nya saker och har ljus bakgrund när han kodar.

Åsa Gustafsson

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
Älskar skidåkning uppför och nedför. VM-medalj i curling av tonåringar.

Axel Vestin

Developer
Mångsysslare med fokus på Frontend som på senare tid doppat tårna i UX-design. Matintresserad gitarrist som råkat bli kontrabasist. Kanske den enda Skelleftebon som vet hur man böjer ordet släp.

Cecilia Sjöberg

Region Manager North
Utflyttad Tornedaling som gillar siffror, skidor och musik. Har alltid en plan.

Christian Ejneborn

DEVELOPER
Naturälskande skidåkare med fart som har en förkärlek till gamla kameror.

Christofer Bodin

DEVELOPER
Som programmerare har han främst suttit med web och appar men är alltid taggad på att prova nya saker och hoppa in i nya projekt. På fritiden händer allt möjligt med inställningen "det borde jag ju kunna göra själv". Bland annat har Christofer bytt ett hustak med hjälp av Google

Christofer Kihlman

DEVELOPER
Välkommen till Kihlmans Alltjänst! Här levereras allt från .NET-kodning till mobilappar, databaslösningar och emellanåt också lite syrliga kommentarer. #fördelboden

Daniel Eriksson

DEVELOPER
Episerver-guru och familjefar som började sin bana som som webbdesigner på Lövånger Elektronik på det glada 00-talet.

Daniel Lodnert

DEVELOPER
Padel och hockeykille med koll på statistiken. Bekväm med utveckling i alla stackar.

Elin Strandberg

Team Leader / Developer
Naturnära kodknackare som drivs av att lösa problem och organisera. Djupt övertygad om att finsk bastu är det bästa mänskligheten någonsin skapat.

Emma Liljedahl

Developer
Frontend-utvecklare som tycker livet är roligast i rörelse! Nyfiken och har nu gått från att enbart utmana sig själv när det kommer till träning och inspirerar (plågar) gärna andra från instruktörs-scenen på gymmet.

Erik Lundström

DEVELOPER
Erik har en gedigen bakgrund som utvecklare av appar, spel och hemsidor, men det började med Flash! Erik bor i Hortlax med sambo och två barn. På fritiden blir det en hel del 3D-modellering, bad och öl.

Erik Rehnmark

DEVELOPER
Trombs enda (?) hängivna MODO-supporter har ett förflutet som basist i det legendariska rockbandet Dirty Mischief och lirar gärna padel.

Ernes Filipovic

Developer
Social person som är uppvuxen i Lidköping. När jag inte arbetar som systemutvecklare brukar jag spendera min tid på gymmet eller spelandes discgolf. När vädret tvingar en att vara hemma så blir jag plötsligt en gamer.

Fredrik Dahlberg

Developer
SkelleftEbo som gillar sol och grekisk mat. Har ett brinnande fotbollsintresse och diskuterar, med nöje, Manchester Uniteds förfall. Förstår inte hur folk kan längta efter snö.

Fredrik Stöckel

CEO T22 & FUTURE STRATEGIST
Gillar musik, mat, vin och filosofiska diskussioner (gärna om musik, mat och vin). Har jobbat med fler programmeringsspråk än Britney haft låtskrivare och tycker om när kod ser snygg ut.

Frida Haugland-Øye

UI designer
Interfacenörd med passion för typografi och illustrationer, Spenderar gärna ledig tid med att planera nästa resa. Gillar att sträcka kroppen med Ashtanga-yoga. Prioriterar alltid desserten.

Göran Larsson

DEVELOPER
Problemlösare som trivs bland kodrader och Vasaloppsspår.

Hannes Hallberg

Region Manager East
Reseälskande optimist som älskar när affärer har vinnare på samtliga sidor av bordet. Spelar gärna padel men fokuserar mest på att alltid ha nya bollar samt en bordsbokning efter match.

Hans-Erik Eriksson

Developer
Knackar kod och lagar mat. Har alltid mörk choklad hemma och tycker om att spela spel.

Hugo Wittorf

Business developer
.Kanske världens nyfiknaste människa. Alltid hög ambitionsnivå. Kräver världsklass. Pratar för mycket om rap. Förälder. Make. Klättrar i berg. Skjuter golfbollar. Föredrar pudersnö. Läser alltid. Äter mat i bröd.

Isabelle Caspersson

DEVELOPER
Om inte djupt försjunken i kod så hittas denna mångsysslare i blomsterlandet, ute på tur i skogen, på en dojo utövandes jiu-jutsu eller på en dansbana med blues- och swingmusik.

Isak Mörtzell

Developer
Omvandlar koffein till kod. Fel kommer uppstå utan musik i lurarna.

Jakob Nyhlin

DEVELOPER
Vänder villigt vinyl varje veckodag varpå väninnans varsamma vänlighet vacklar. Vanskligt! Vagabondliv väntar?

Jimmie Espling

DEVELOPER
Trombs egna Gärderud som gärna nördar ner sig i kaffebönor och retrogaming.

Jimmy Löf

DEVELOPER
Utbildad som SharePoint och Office365-utvecklare. Finns även en hel del kunskap om frontend, samt backend. Fiskar, tränar och rastar de två hundarna.

Johan Erixon

COMMERCIAL DIRECTOR SPIN GROWTH
Fotbollspassionerad teknikälskare som ser fram emot fler molnbaserade dagar. Alltid redo att kämpa för den sista bullen på fatet.

Johan Hansson

DEVELOPER
Drog från Maglasäte till Luleå för att uppleva riktig vinter och fastnade. Gröna och gula tårtbitar är Johans favoriter - i TP såklart.

Johan Rudström

HR MANAGER / DEVELOPER
Vinterentusiast med förkärlek för lagidrott, människor och musik som bygger.

Johanna Bodin

BUSINESS DEVELOPER
Optimistisk mångsysslare som gillar att förädla gammalt till nytt och utmaningar till lösningar.

Jonas Niemi

DEVELOPER
Luleåbo som gillar ordning och reda och ofta längtar tillbaka till bilsemestern på Nya Zeeland. Har alltid nästa resa planerad.

Jonathan Bergstedt

Re:volution Developer
Hittar alltid en anledning att använda Rust. Gillar att resa och har bland annat besökt tre länder på tre sekunder.

Karin Sjöö Åkeblom

CEO
Energiknippe som drivs av att förstå kundernas utmaningar och tillsammans identifiera innovationsmöjligheter och affärer. Älskar mat, träning, öppna vidder och att diskutera nya Flutterversioner vid middagsbordet.

Kelsie Enqvist

DEVELOPER
Djurälskare som gärna spenderar sin fritid på hästryggen eller på gymmet, alltid med musik i lurarna.

Lars Huring

UX DESIGNER
Matnördig skidentusiast och kreatör som gärna framtidsvisionerar.

Leonard Gustafson

UX DESIGNER
GUI-fantast med svart/gult hjärta och Ozzy i lurarna. Tränar Bodybuilding på distans.

Lina Wålegård

DEVELOPER
Ordningsam morsa med svart bälte i dammsugarfäktning och en fäbless för träning och hälsa.

Linda Lundmark

COO / BUSINESS DEVELOPER
Outdoortjej från Piteå med oslagbart Trombrekord i jägarsits. Skapar dagligen ordning i virvelvinden.

Linnea Halatchev

Business developer
Tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som sällan ger sig, gammal fotbollsspelare som bytt bollen mot skidor både på längd och utför. Gillar när ny teknik och innovativa lösningar skapar förändring till det bättre och skapar skillnad. Tar gärna en kopp kaffe för att diskutera senaste resultat av världscupen i längdskidor.

Mariza Norberg

DEVELOPER
Djur- och naturälskare från soliga Sydafrika. Har besökt 100 städer men fastnade för Sverige och dess innovativa techkultur. Bygger gärna coola frontend-lösningar själv i JavaScript.

Matilda Brzezinska

Developer
Skidåkande tedrickande social filur som gärna utmanas och diskuterar, vare sig hon programmerar eller konverserar. Samtalar gärna om allt ifrån yoga till vampyrer, myter och filosofi, mat och böcker, resor och gamla dammiga ting.

Mattias Aidanpää

Developer
Bastu- och isbadsentusiast som gillar att knacka kod. Finner lugnet i Kainulasjärvi eller sittandes i en båt på Hovlössjön.

Mattias Grundevik

Region Manager West
Båtälskande västkustbo med förkärlek för snabba bilar, exklusiva drycker och stora affärer. Tar gärna en kopp kaffe för att berätta varför Bohusläns skärgård är överlägsen övriga landet.

Mattias Isaksson

BUSINESS DEVELOPER
Glad hobbyskejtare med passion för problemlösning. Lärde sig sina första ord från Nintendo 8 bitars Duck hunt som 1-åring "Game over". I jobbet är dock aldrig game over aktuellt.

Mattias Wallenberg

DEVELOPER
Marklyftande kodapa, som gillar att spela dataspel och är lite väl förtjust i att diskutera politik. För övrigt anser jag att magenta är den bästa färgen.

Mikael Lundbeck

BUSINESS DEVELOPER
En värmeälskare som varje vinter längtar till golfsäsongen. ”Den som spelar golf för att komma från jobbet, kommer snart att jobba för att komma från golfen.”

Nicklas Gavelin

DEVELOPER
Social teknikartist som fyller intranätet med förfrågningar om lunchsällskap. Älskar Umbraco, bob och Japan.

Niklas Sörengård

Business Developer
Träningsentusiast som gillar att baka, äta god mat och dricka gott vin. Gillar DevOps och att hjälpa sitt team, och kund, hitta nya lösningar på gamla problem.

Nils Elveros

Developer
Hemvändare som nu återvänt till Skellefteå efter en tid i södra Sverige. Tycker att nattmackan är en lika självklar måltid som lunch.

Örjan Olsson

DEVELOPER
Innan skägget växte till sig var det många som blandade ihop denna SharePoint-guru med en annan av Trombs stjärnor, gissa vem?

Oscar Olsson

Developer
Urgöteborgare som efter lite velande bestämde sig för att bli systemutvecklare. Före detta hockeyspelare, nu mera hockeyentusiast med ett hjärta som på gott och ont klappar för Frölunda. Spenderar gärna fritiden på träning och gaming i varierande proportioner.

Patrik Hedlund

DEVELOPER
En passionerad motståndare till VAR som antagligen lägger fler timmar på sitt Fantasy Premier League-lag än på att faktiskt titta på fotboll.

Peter Bergkvist

Bid Manager
Mat- och musikintresserad ordningsman som gärna sjunger högt och hänger i någon av Stockholms padelhallar.

Peter Eklöf

TEAM LEADER / DEVELOPER
Piteåpatriot, sambo och småbarnsfar som har spelat i FC Barcelona, nästan dött av ett kobrabett och som en gång i tiden följdes av Tomas Quick på Twitter.

Peter Näppä

DEVELOPER
Ursprungligen från Stockholm men flyttade till Luleå för 11 år sedan och blev fast. Har de senaste åren jobbat som RPA- och .Netutvecklare.

Peter Näslund

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
En glesbygdsromantiker som oftast hittas naturnära, tvekar inte att sova under bar himmel när temperaturen sjunkit under -20 eller simma nedför Kukkolaforsen under full vårflod.

Peter Wikström

DEVELOPER
Överkalix stolthet som gärna tar fram gitarren och sjunger en väl vald visa på firmafesten.

Pierre Johansson

UX Designer
En tänkare som överallt ser linjer, mönster och små detaljer att pussla ihop. Hittar balansen sprejandes både pudersnö och färg med Pharoah Sanders i lurarna och några boquerones i munnen.

Robert Stjärnström

Digital Experience Designer
Digital Da Vinci – en expertgeneralist med teknisk design som huvudområde. Älskar att resa, producera musik och utforska gränslandet mellan ny teknik och mänsklig upplevelse.

Robin Olsson

DEVELOPER
Mångsidig kodsmed som så fort chansen ges kör fast med skotern.

Saboor Ashfaq

Developer
Systemutvecklare som inte är blyg inför att testa nya tekniker. Alltid öppen för diskussion om egentligen vilket ämne som helst! Älskar komedifilmer och standup - törs påstå att Pakistan har världens bästa komedi (och mat för den delen med).

Sam Karimi

Developer
Konstälskande framtitdsentusiast och visionär med ett brinnande teknikintresse som gärna utvecklar teknik som används för automation och att förbättra människors liv. Diskuterar helst smarta lösningar, ny teknik eller valfritt Star Trek-avsnitt. Finner lugnet i teckning och måleri.

Senan Stenhav

Developer
Alltid sugen på att lära sig något nytt, gillar fart i arbetet. En Warhammerfantast som föredrar badminton före padel. Självutnämnd kaffekonnässör.

Sofie Nilsson

Developer
Utvecklare från Älvsbyn som gillar att göra saker bättre. Uppmärksam på detaljer. Tycker att det bästa med jobbet är människorna, och bra resultat.

Stefan Nyström

DEVELOPER
Tvillingpappa som fotograferar, springer och täljer gubbar på fritiden.

Svante Jonsson Roos

SERVICE DESK
Geografi- och historienörd med stort matintresse som älskar att gräva djupa gropar i trädgårdar.

Tobias Åkeblom

DEVELOPER
Handstående cykelnörd som lätt snöar in på diverse saker.

Tobias Mård

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER
Offpist-specialist med grymma carving-skär. Hittar alltid ett sätt att göra dig bättre digitalt.

Anton Ebeling

Developer
Glad engagerad kille från Halmstad som vägrar erkänna att klippor kanske är bättre än sandstrand. Gillar Crossfit, Thaiboxning och de flesta racketsporterna. Svag för fina bilar och schyssta motorcyklar.

Ernes Filipovic

Developer
Social person som är uppvuxen i Lidköping. När jag inte arbetar som systemutvecklare brukar jag spendera min tid på gymmet eller spelandes discgolf. När vädret tvingar en att vara hemma så blir jag plötsligt en gamer.

Frida Haugland-Øye

UI designer
Interfacenörd med passion för typografi och illustrationer, Spenderar gärna ledig tid med att planera nästa resa. Gillar att sträcka kroppen med Ashtanga-yoga. Prioriterar alltid desserten.

Johan Hansson

DEVELOPER
Drog från Maglasäte till Luleå för att uppleva riktig vinter och fastnade. Gröna och gula tårtbitar är Johans favoriter - i TP såklart.

Mattias Grundevik

Region Manager West
Båtälskande västkustbo med förkärlek för snabba bilar, exklusiva drycker och stora affärer. Tar gärna en kopp kaffe för att berätta varför Bohusläns skärgård är överlägsen övriga landet.

Niklas Sörengård

Business Developer
Träningsentusiast som gillar att baka, äta god mat och dricka gott vin. Gillar DevOps och att hjälpa sitt team, och kund, hitta nya lösningar på gamla problem.

Oscar Olsson

Developer
Urgöteborgare som efter lite velande bestämde sig för att bli systemutvecklare. Före detta hockeyspelare, nu mera hockeyentusiast med ett hjärta som på gott och ont klappar för Frölunda. Spenderar gärna fritiden på träning och gaming i varierande proportioner.

Adam Kandel

DEVELOPER
Möt djävulens advokat. Slå dig ner med en kaffe och välj ett ämne: fysik, filosofi, politik, barnuppfostran, sci-fi, filmer etc. Adam gillar att diskutera allting mellan himmel och jord, samt lite utanför också.

Anders Askenryd

DEVELOPER
Kallas internt ofta för en schweizisk armékniv, denna tekniska multikonstnär som flyger drönare lika snyggt som han åker skidor. Har fått Alexa att konversera med Google Home.

Anna Johansson

Team Leader / Event Manager / Business Developer
Föredrar ordning och reda, kastar sig gärna upp på hästryggen och tar sig an nya uppdrag i full galopp.

Anna Kylmänen

Talent Acquisition Specialist
Äta gott, göra burpees, klappa hundar och ge långa björnkramar är livets melodi. Går vanligtvis att återfinna i skön fåtölj med ruggigt bra musik i lurarna. Finns det något godare än jordnötssås?

Anton Olason

Developer
Kirunabo som flyttade till Göteborg och sedan landade i Luleå. Dialekten är ännu opåverkad. Känner sig ibland som en gammal stofil, läser böcker för att lära sig nya saker och har ljus bakgrund när han kodar.

Åsa Gustafsson

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
Älskar skidåkning uppför och nedför. VM-medalj i curling av tonåringar.

Cecilia Sjöberg

Region Manager North
Utflyttad Tornedaling som gillar siffror, skidor och musik. Har alltid en plan.

Christian Ejneborn

DEVELOPER
Naturälskande skidåkare med fart som har en förkärlek till gamla kameror.

Christofer Kihlman

DEVELOPER
Välkommen till Kihlmans Alltjänst! Här levereras allt från .NET-kodning till mobilappar, databaslösningar och emellanåt också lite syrliga kommentarer. #fördelboden

Daniel Lodnert

DEVELOPER
Padel och hockeykille med koll på statistiken. Bekväm med utveckling i alla stackar.

Fredrik Stöckel

CEO T22 & FUTURE STRATEGIST
Gillar musik, mat, vin och filosofiska diskussioner (gärna om musik, mat och vin). Har jobbat med fler programmeringsspråk än Britney haft låtskrivare och tycker om när kod ser snygg ut.

Isak Mörtzell

Developer
Omvandlar koffein till kod. Fel kommer uppstå utan musik i lurarna.

Johan Erixon

COMMERCIAL DIRECTOR SPIN GROWTH
Fotbollspassionerad teknikälskare som ser fram emot fler molnbaserade dagar. Alltid redo att kämpa för den sista bullen på fatet.

Johan Rudström

HR MANAGER / DEVELOPER
Vinterentusiast med förkärlek för lagidrott, människor och musik som bygger.

Jonas Niemi

DEVELOPER
Luleåbo som gillar ordning och reda och ofta längtar tillbaka till bilsemestern på Nya Zeeland. Har alltid nästa resa planerad.

Karin Sjöö Åkeblom

CEO
Energiknippe som drivs av att förstå kundernas utmaningar och tillsammans identifiera innovationsmöjligheter och affärer. Älskar mat, träning, öppna vidder och att diskutera nya Flutterversioner vid middagsbordet.

Lars Huring

UX DESIGNER
Matnördig skidentusiast och kreatör som gärna framtidsvisionerar.

Linnea Halatchev

Business developer
Tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som sällan ger sig, gammal fotbollsspelare som bytt bollen mot skidor både på längd och utför. Gillar när ny teknik och innovativa lösningar skapar förändring till det bättre och skapar skillnad. Tar gärna en kopp kaffe för att diskutera senaste resultat av världscupen i längdskidor.

Mattias Aidanpää

Developer
Bastu- och isbadsentusiast som gillar att knacka kod. Finner lugnet i Kainulasjärvi eller sittandes i en båt på Hovlössjön.

Mattias Isaksson

BUSINESS DEVELOPER
Glad hobbyskejtare med passion för problemlösning. Lärde sig sina första ord från Nintendo 8 bitars Duck hunt som 1-åring "Game over". I jobbet är dock aldrig game over aktuellt.

Mattias Wallenberg

DEVELOPER
Marklyftande kodapa, som gillar att spela dataspel och är lite väl förtjust i att diskutera politik. För övrigt anser jag att magenta är den bästa färgen.

Nicklas Gavelin

DEVELOPER
Social teknikartist som fyller intranätet med förfrågningar om lunchsällskap. Älskar Umbraco, bob och Japan.

Örjan Olsson

DEVELOPER
Innan skägget växte till sig var det många som blandade ihop denna SharePoint-guru med en annan av Trombs stjärnor, gissa vem?

Peter Näppä

DEVELOPER
Ursprungligen från Stockholm men flyttade till Luleå för 11 år sedan och blev fast. Har de senaste åren jobbat som RPA- och .Netutvecklare.

Peter Näslund

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
En glesbygdsromantiker som oftast hittas naturnära, tvekar inte att sova under bar himmel när temperaturen sjunkit under -20 eller simma nedför Kukkolaforsen under full vårflod.

Peter Wikström

DEVELOPER
Överkalix stolthet som gärna tar fram gitarren och sjunger en väl vald visa på firmafesten.

Pierre Johansson

UX Designer
En tänkare som överallt ser linjer, mönster och små detaljer att pussla ihop. Hittar balansen sprejandes både pudersnö och färg med Pharoah Sanders i lurarna och några boquerones i munnen.

Robert Stjärnström

Digital Experience Designer
Digital Da Vinci – en expertgeneralist med teknisk design som huvudområde. Älskar att resa, producera musik och utforska gränslandet mellan ny teknik och mänsklig upplevelse.

Sam Karimi

Developer
Konstälskande framtitdsentusiast och visionär med ett brinnande teknikintresse som gärna utvecklar teknik som används för automation och att förbättra människors liv. Diskuterar helst smarta lösningar, ny teknik eller valfritt Star Trek-avsnitt. Finner lugnet i teckning och måleri.

Tobias Åkeblom

DEVELOPER
Handstående cykelnörd som lätt snöar in på diverse saker.

Anders Hallberg

CEO SPIN GROWTH
Idrottsmänniska ut i fingerspetsarna som varvar Dragsters med Nutrilett.

Andreas Lalloo

DEVELOPER
Har lämnat Piteå för Stockholm och Silicon Valley men sedan hittat hem igen. Gillar att diskutera devops-rutiner och databasstrukturer.

Andreas Nilsson

CTO
Lever efter måttot, ordning och reda taco på fredag. Har myntat uttrycket chipsmüsli.

Christofer Bodin

DEVELOPER
Som programmerare har han främst suttit med web och appar men är alltid taggad på att prova nya saker och hoppa in i nya projekt. På fritiden händer allt möjligt med inställningen "det borde jag ju kunna göra själv". Bland annat har Christofer bytt ett hustak med hjälp av Google

Emma Liljedahl

Developer
Frontend-utvecklare som tycker livet är roligast i rörelse! Nyfiken och har nu gått från att enbart utmana sig själv när det kommer till träning och inspirerar (plågar) gärna andra från instruktörs-scenen på gymmet.

Erik Lundström

DEVELOPER
Erik har en gedigen bakgrund som utvecklare av appar, spel och hemsidor, men det började med Flash! Erik bor i Hortlax med sambo och två barn. På fritiden blir det en hel del 3D-modellering, bad och öl.

Erik Rehnmark

DEVELOPER
Trombs enda (?) hängivna MODO-supporter har ett förflutet som basist i det legendariska rockbandet Dirty Mischief och lirar gärna padel.

Johanna Bodin

BUSINESS DEVELOPER
Optimistisk mångsysslare som gillar att förädla gammalt till nytt och utmaningar till lösningar.

Jonathan Bergstedt

Re:volution Developer
Hittar alltid en anledning att använda Rust. Gillar att resa och har bland annat besökt tre länder på tre sekunder.

Linda Lundmark

COO / BUSINESS DEVELOPER
Outdoortjej från Piteå med oslagbart Trombrekord i jägarsits. Skapar dagligen ordning i virvelvinden.

Mariza Norberg

DEVELOPER
Djur- och naturälskare från soliga Sydafrika. Har besökt 100 städer men fastnade för Sverige och dess innovativa techkultur. Bygger gärna coola frontend-lösningar själv i JavaScript.

Peter Eklöf

TEAM LEADER / DEVELOPER
Piteåpatriot, sambo och småbarnsfar som har spelat i FC Barcelona, nästan dött av ett kobrabett och som en gång i tiden följdes av Tomas Quick på Twitter.

Sofie Nilsson

Developer
Utvecklare från Älvsbyn som gillar att göra saker bättre. Uppmärksam på detaljer. Tycker att det bästa med jobbet är människorna, och bra resultat.

Tobias Mård

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER
Offpist-specialist med grymma carving-skär. Hittar alltid ett sätt att göra dig bättre digitalt.

Andreas Wall

Team Leader / Developer
Kaffedrickande småbarnsfar som aktiverar developer mode på alla prylar. Bygger gärna appar, webbar och emellanåt några kulbanor och klosstorn. Anser att Sibyllans Extra Franskt Mörkrost kanske är det bästa som orskat en brand i ett rosteri.

Axel Vestin

Developer
Mångsysslare med fokus på Frontend som på senare tid doppat tårna i UX-design. Matintresserad gitarrist som råkat bli kontrabasist. Kanske den enda Skelleftebon som vet hur man böjer ordet släp.

Daniel Eriksson

DEVELOPER
Episerver-guru och familjefar som började sin bana som som webbdesigner på Lövånger Elektronik på det glada 00-talet.

Fredrik Dahlberg

Developer
SkelleftEbo som gillar sol och grekisk mat. Har ett brinnande fotbollsintresse och diskuterar, med nöje, Manchester Uniteds förfall. Förstår inte hur folk kan längta efter snö.

Kelsie Enqvist

DEVELOPER
Djurälskare som gärna spenderar sin fritid på hästryggen eller på gymmet, alltid med musik i lurarna.

Nils Elveros

Developer
Hemvändare som nu återvänt till Skellefteå efter en tid i södra Sverige. Tycker att nattmackan är en lika självklar måltid som lunch.

Patrik Hedlund

DEVELOPER
En passionerad motståndare till VAR som antagligen lägger fler timmar på sitt Fantasy Premier League-lag än på att faktiskt titta på fotboll.

Adam Eriksson

DEVELOPER
Filmentusiast och suröls-konnässör. Uppskattar ett raskt tempo och letar ständigt efter nya utmaningar!

Anna Ohlzon

Financial Manager
Hobbysprinter med förkärlek till siffror, matlagning, inredning och varmyoga. Gillar att använda data som hjälp för att fatta smartare beslut och nå bättre resultat. Född och uppvuxen i Bangkok och hävdar bestämt att det inte finns något som heter ”för mycket koriander”.

Elin Strandberg

Team Leader / Developer
Naturnära kodknackare som drivs av att lösa problem och organisera. Djupt övertygad om att finsk bastu är det bästa mänskligheten någonsin skapat.

Göran Larsson

DEVELOPER
Problemlösare som trivs bland kodrader och Vasaloppsspår.

Hannes Hallberg

Region Manager East
Reseälskande optimist som älskar när affärer har vinnare på samtliga sidor av bordet. Spelar gärna padel men fokuserar mest på att alltid ha nya bollar samt en bordsbokning efter match.

Hans-Erik Eriksson

Developer
Knackar kod och lagar mat. Har alltid mörk choklad hemma och tycker om att spela spel.

Hugo Wittorf

Business developer
.Kanske världens nyfiknaste människa. Alltid hög ambitionsnivå. Kräver världsklass. Pratar för mycket om rap. Förälder. Make. Klättrar i berg. Skjuter golfbollar. Föredrar pudersnö. Läser alltid. Äter mat i bröd.

Isabelle Caspersson

DEVELOPER
Om inte djupt försjunken i kod så hittas denna mångsysslare i blomsterlandet, ute på tur i skogen, på en dojo utövandes jiu-jutsu eller på en dansbana med blues- och swingmusik.

Jakob Nyhlin

DEVELOPER
Vänder villigt vinyl varje veckodag varpå väninnans varsamma vänlighet vacklar. Vanskligt! Vagabondliv väntar?

Jimmie Espling

DEVELOPER
Trombs egna Gärderud som gärna nördar ner sig i kaffebönor och retrogaming.

Jimmy Löf

DEVELOPER
Utbildad som SharePoint och Office365-utvecklare. Finns även en hel del kunskap om frontend, samt backend. Fiskar, tränar och rastar de två hundarna.

Leonard Gustafson

UX DESIGNER
GUI-fantast med svart/gult hjärta och Ozzy i lurarna. Tränar Bodybuilding på distans.

Lina Wålegård

DEVELOPER
Ordningsam morsa med svart bälte i dammsugarfäktning och en fäbless för träning och hälsa.

Matilda Brzezinska

Developer
Skidåkande tedrickande social filur som gärna utmanas och diskuterar, vare sig hon programmerar eller konverserar. Samtalar gärna om allt ifrån yoga till vampyrer, myter och filosofi, mat och böcker, resor och gamla dammiga ting.

Mikael Lundbeck

BUSINESS DEVELOPER
En värmeälskare som varje vinter längtar till golfsäsongen. ”Den som spelar golf för att komma från jobbet, kommer snart att jobba för att komma från golfen.”

Peter Bergkvist

Bid Manager
Mat- och musikintresserad ordningsman som gärna sjunger högt och hänger i någon av Stockholms padelhallar.

Robin Olsson

DEVELOPER
Mångsidig kodsmed som så fort chansen ges kör fast med skotern.

Saboor Ashfaq

Developer
Systemutvecklare som inte är blyg inför att testa nya tekniker. Alltid öppen för diskussion om egentligen vilket ämne som helst! Älskar komedifilmer och standup - törs påstå att Pakistan har världens bästa komedi (och mat för den delen med).

Senan Stenhav

Developer
Alltid sugen på att lära sig något nytt, gillar fart i arbetet. En Warhammerfantast som föredrar badminton före padel. Självutnämnd kaffekonnässör.

Stefan Nyström

DEVELOPER
Tvillingpappa som fotograferar, springer och täljer gubbar på fritiden.

Svante Jonsson Roos

SERVICE DESK
Geografi- och historienörd med stort matintresse som älskar att gräva djupa gropar i trädgårdar.
Vet du inte vem du söker? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig