Vi är Tromb.

Träffa teamet.

Här hittar du kontaktuppgifter och lite kuriosa om alla oss på Tromb. Vet du inte vem du söker? Ingen fara, skicka in dina uppgifter i vårt kontaktformulär så letar vi upp rätt person som tar kontakt med dig.

Besöksadresser och fakturainformation kan du hitta här.

Adam Eriksson

DEVELOPER
Filmentusiast och suröls-konnässör. Uppskattar ett raskt tempo och letar ständigt efter nya utmaningar!

Adam Kandel

DEVELOPER
Möt djävulens advokat. Slå dig ner med en kaffe och välj ett ämne: fysik, filosofi, politik, barnuppfostran, sci-fi, filmer etc. Adam gillar att diskutera allting mellan himmel och jord, samt lite utanför också.

Anders Askenryd

DEVELOPER
Kallas internt ofta för en schweizisk armékniv, denna tekniska multikonstnär som flyger drönare lika snyggt som han åker skidor. Har fått Alexa att konversera med Google Home.

Anders Hallberg

CEO SPIN GROWTH
Idrottsmänniska ut i fingerspetsarna som varvar Dragsters med Nutrilett.

Anders Rönnbäck

BUSINESS INTELLIGENCE DEVELOPER
Flyttade till Luleå för att slippa Stockholmshetsen. När kunden är nöjd är Anders nöjd. Ta gärna kontakt med honom när du vill få hjälp med att fatta datadrivna beslut.

Andreas Lallo

DEVELOPER
Har lämnat Piteå för Stockholm och Silicon Valley men sedan hittat hem igen. Gillar att diskutera devops-rutiner och databasstrukturer.

Andreas Nilsson

CTO / DEVELOPER
Vår policyführer ser till att vi har rätt prylar för att göra rätt saker på rätt sätt i rättan tid. Blandar gärna Behemoth med Bo Kaspers och har myntat uttrycket chipsmüsli.

Andreas Wall

Developer
Kaffedrickande småbarnsfar som aktiverar developer mode på alla prylar. Bygger gärna appar, webbar och emellanåt några kulbanor och klosstorn. Anser att Sibyllans Extra Franskt Mörkrost kanske är det bästa som orskat en brand i ett rosteri.

Anna Fundin

BUSINESS DEVELOPER
Jag älskar kaffe och innehållsproduktion, två saker som gärna får blandas. Med hjälp av storytelling förvandlar jag budskap till videoinnehåll, podcasts, texter eller bilder och hjälper företag att nå ut i sina digitala kanaler. Favoritställe utanför jobbet? Gärna till havs, under ytan med cyklop.

Anna Johansson

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
Föredrar ordning och reda, kastar sig gärna upp på hästryggen och tar sig an nya uppdrag i full galopp.

Anna Ohlzon

Financial Manager
Hobbysprinter med förkärlek till siffror, matlagning, inredning och varmyoga. Gillar att använda data som hjälp för att fatta smartare beslut och nå bättre resultat. Född och uppvuxen i Bangkok och hävdar bestämt att det inte finns något som heter ”för mycket koriander”.

Åsa Gustafsson

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
Älskar skidåkning uppför och nedför. VM-medalj i curling av tonåringar.

Cecilia Sjöberg

CONSULTANT MANAGER / BUSINESS DEVELOPER
Utflyttad Tornedaling som gillar siffror, skidor och musik. Har alltid en plan.

Christian Ejneborn

DEVELOPER
Naturälskande skidåkare med fart som har en förkärlek till gamla kameror.

Christian Werme

DEVELOPER
Fotbollsälskande matnörd som gärna spenderar tid i naturen så länge inte nått av alla renoveringsprojekt står i vägen. Odlar mer grönsaker än vad familjen hinner äta upp.

Christofer Bodin

DEVELOPER
Som programmerare har han främst suttit med web och appar men är alltid taggad på att prova nya saker och hoppa in i nya projekt. På fritiden händer allt möjligt med inställningen "det borde jag ju kunna göra själv". Bland annat har Christofer bytt ett hustak med hjälp av Google

Christofer Kihlman

DEVELOPER
Välkommen till Kihlmans Alltjänst! Här levereras allt från .NET-kodning till mobilappar, databaslösningar och emellanåt också lite syrliga kommentarer. #fördelboden

Daniel Eriksson

DEVELOPER
Episerver-guru och familjefar som började sin bana som som webbdesigner på Lövånger Elektronik på det glada 00-talet.

Daniel Lodnert

DEVELOPER
Padel och hockeykille med koll på statistiken. Bekväm med utveckling i alla stackar.

Elin Strandberg

Developer
Naturnära kodknackare som drivs av att lösa problem och organisera. Djupt övertygad om att finsk bastu är det bästa mänskligheten någonsin skapat.

Ella Jonsson

Brand & Communications Manager/ Digital Business Developer
Hellre ute än inne är mottot för äventyraren som lotsar kunder till nya lönsamma positioner med design thinking, gärna i sprintformat med prototyping och test som favoritgrenar.

Erik Lundström

DEVELOPER
Erik har en gedigen bakgrund som utvecklare av appar, spel och hemsidor, men det började med Flash! Erik bor i Hortlax med sambo och två barn. På fritiden blir det en hel del 3D-modellering, bad och öl.

Erik Rehnmark

DEVELOPER
Trombs enda (?) hängivna MODO-supporter har ett förflutet som basist i det legendariska rockbandet Dirty Mischief och lirar gärna padel.

Fredrik Stöckel

CEO T22 & FUTURE STRATEGIST
Gillar musik, mat, vin och filosofiska diskussioner (gärna om musik, mat och vin). Har jobbat med fler programmeringsspråk än Britney haft låtskrivare och tycker om när kod ser snygg ut.

Frida Markstedt

BUSINESS DEVELOPER
Inspirerande crossfitfreak som sprider glädje omkring sig. Även kallad duracellkaninen!

Göran Larsson

DEVELOPER
Problemlösare som trivs bland kodrader och Vasaloppsspår.

Hannes Hallberg

BUSINESS AREA MANAGER STHLM
Reseälskande optimist som älskar när affärer har vinnare på samtliga sidor av bordet. Spelar gärna padel men fokuserar mest på att alltid ha nya bollar samt en bordsbokning efter match.

Isabelle Caspersson

DEVELOPER
Om inte djupt försjunken i kod så hittas denna mångsysslare i blomsterlandet, ute på tur i skogen, på en dojo utövandes jiu-jutsu eller på en dansbana med blues- och swingmusik.

Jakob Nyhlin

DEVELOPER
Vänder villigt vinyl varje veckodag varpå väninnans varsamma vänlighet vacklar. Vanskligt! Vagabondliv väntar?

Jimmie Espling

DEVELOPER
Trombs egna Gärderud som gärna nördar ner sig i kaffebönor och retrogaming.

Jimmy Löf

DEVELOPER
Utbildad som SharePoint och Office365-utvecklare. Finns även en hel del kunskap om frontend, samt backend. Fiskar, tränar och rastar de två hundarna.

Jimmy Nilsson

BUSINESS AREA MANAGER SKELLEFTEÅ
En pitebo som gillar utmaningar och förändringsledning. Älskar sin familj, mat och dryck, skidor både utförs och slättförs samt spela golf.

Johan Erixon

SALES & MARKETING MANAGER
Fotbollspassionerad teknikälskare som ser fram emot fler molnbaserade dagar. Alltid redo att kämpa för den sista bullen på fatet.

Johan Hansson

DEVELOPER
Drog från Maglasäte till Luleå för att uppleva riktig vinter och fastnade. Gröna och gula tårtbitar är Johans favoriter - i TP såklart.

Johan Holmgren

DEVELOPER
Prylglad pitebo som gärna tittar på fotboll eller tar en promenad med podcast i lurarna.

Johan Lindbergh

DEVELOPER
Ett av Trombs flera fysfenomen som är relativt nybliven tvåbarnspappa och jobbar i hemmet på deltid fram till jul.

Johan Rudström

HR MANAGER / DEVELOPER
Vinterentusiast med förkärlek för lagidrott, människor och musik som bygger.

Johanna Bodin

BUSINESS DEVELOPER
Optimistisk mångsysslare som gillar att förädla gammalt till nytt och utmaningar till lösningar.

Jonas Niemi

DEVELOPER
Luleåbo som gillar ordning och reda och ofta längtar tillbaka till bilsemestern på Nya Zeeland. Har alltid nästa resa planerad.

Karin Sjöö Åkeblom

BUSINESS AREA MANAGER LULEÅ
Energiknippe som drivs av att förstå kundernas utmaningar och tillsammans identifiera innovationsmöjligheter och affärer. Älskar mat, träning, öppna vidder och att diskutera nya Flutterversioner vid middagsbordet.

Kelsie Enqvist

DEVELOPER
Djurälskare som gärna spenderar sin fritid på hästryggen eller på gymmet, alltid med musik i lurarna.

Kristofer Westling

FRONTEND DEVELOPER
Born-and-raised Skellefteåbo som sällan fattar beslut utan noga research och diskussioner. Hänger gärna på gymmet eller en fjälltopp efter arbetstid med historiska poddar i lurarna.

Lars Huring

UX DESIGNER
Matnördig skidentusiast och kreatör som gärna framtidsvisionerar.

Leonard Gustafson

UX DESIGNER
GUI-fantast med svart/gult hjärta och Ozzy i lurarna. Tränar Bodybuilding på distans.

Lina Wålegård

DEVELOPER
Ordningsam morsa med svart bälte i dammsugarfäktning och en fäbless för träning och hälsa.

Linda Lundmark

COO / BUSINESS DEVELOPER
Outdoortjej från Piteå med oslagbart Trombrekord i jägarsits. Skapar dagligen ordning i virvelvinden.

Mariza Norberg

DEVELOPER
Djur- och naturälskare från soliga Sydafrika. Har besökt 100 städer men fastnade för Sverige och dess innovativa techkultur. Bygger gärna coola frontend-lösningar själv i JavaScript.

Matilda Brzezinska

Developer
Skidåkande tedrickande social filur som gärna utmanas och diskuterar, vare sig hon programmerar eller konverserar. Samtalar gärna om allt ifrån yoga till vampyrer, myter och filosofi, mat och böcker, resor och gamla dammiga ting.

Mattias Grundevik

BUSINESS AREA MANAGER GBG
Båtälskande västkustbo med förkärlek för snabba bilar, exklusiva drycker och stora affärer. Tar gärna en kopp kaffe för att berätta varför Bohusläns skärgård är överlägsen övriga landet.

Mattias Isaksson

BUSINESS DEVELOPER
Glad hobbyskejtare med passion för problemlösning. Lärde sig sina första ord från Nintendo 8 bitars Duck hunt som 1-åring "Game over". I jobbet är dock aldrig game over aktuellt.

Mattias Wallenberg

DEVELOPER
Marklyftande kodapa, som gillar att spela dataspel och är lite väl förtjust i att diskutera politik. För övrigt anser jag att magenta är den bästa färgen.

Mikael Lundbeck

BUSINESS DEVELOPER
En värmeälskare som varje vinter längtar till golfsäsongen. ”Den som spelar golf för att komma från jobbet, kommer snart att jobba för att komma från golfen.”

Mirza Iliazagic

DEVELOPER
Beslutsstödsutvecklare, eller en upptäcktsresande i informationens värld som tämjer meningslösa 1 och 0 till meningsfull och handlingsbar information. Andra roliga aktiviteter inkluderar musik, konversation och 3D modellering.

Moa Szybalsky Hjalmarstål

Digital Marketer
Morgonpigg Stockholmare i exil som lever efter parollen "Lös din skit”. Dansant projektledare som blev copywriter av misstag 2012 och som sen dess har gjort både och. Brinner för att skapa kommunikation som integrerar både system och människor.

Nicklas Gavelin

DEVELOPER
Social teknikartist som fyller intranätet med förfrågningar om lunchsällskap. Älskar Umbraco, bob och Japan.

Örjan Olsson

DEVELOPER
Innan skägget växte till sig var det många som blandade ihop denna SharePoint-guru med en annan av Trombs stjärnor, gissa vem?

Patrik Hedlund

DEVELOPER
En passionerad motståndare till VAR som antagligen lägger fler timmar på sitt Fantasy Premier League-lag än på att faktiskt titta på fotboll.

Patrik Hellstrand

UX DESIGNER / DEVELOPER
Skånsk, stark pixel- och vektorvridare som fastnat för Norrbottens skönhet. Vet tusen sätt att lyfta en skivstång på.

Patrik Vesterberg

DEVELOPER
Naturälskande småbarnsfar som gillar att snöa in sig på saker samt gärna hänger i skogen. Så fort tillfälle ges så sätts bollarna på skruv.

Peter Bergkvist

CEO
Mat- och musikintresserad ordningsman som gärna sjunger högt och hänger i någon av Stockholms padelhallar.

Peter Eklöf

TEAM LEADER / DEVELOPER
Piteåpatriot, sambo och småbarnsfar som har spelat i FC Barcelona, nästan dött av ett kobrabett och som en gång i tiden följdes av Tomas Quick på Twitter.

Peter Näppä

DEVELOPER
Ursprungligen från Stockholm men flyttade till Luleå för 11 år sedan och blev fast. Har de senaste åren jobbat som RPA- och .Netutvecklare.

Peter Näslund

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
En glesbygdsromantiker som oftast hittas naturnära, tvekar inte att sova under bar himmel när temperaturen sjunkit under -20 eller simma nedför Kukkolaforsen under full vårflod.

Peter Wikström

DEVELOPER
Överkalix stolthet som gärna tar fram gitarren och sjunger en väl vald visa på firmafesten.

Robert Stjärnström

DIGITAL EXPERIENCE DESIGNER
Låtskrivare och digital Da Vinci som älskar att skapa, resa och träffa nya människor. Har haft 4 katter (och 2 hundar), trots att han är allergisk.

Robin Olsson

DEVELOPER
Mångsidig kodsmed som så fort chansen ges kör fast med skotern.

Robin Vikman

DEVELOPER
Cool, calm and collected. Behärskar konsten att både tänka kreativt och analytiskt och behärskar konsten att både jobba analytiskt och kreativt. Nästintill patologisk problemlösare som menar på att den bästa musikvideon ännu inte är producerad.

Stefan Nyström

DEVELOPER
Tvillingpappa som fotograferar, springer och täljer gubbar på fritiden.

Svante Jonsson Roos

SERVICE DESK
Geografi- och historienörd med stort matintresse som älskar att gräva djupa gropar i trädgårdar.

Tobias Åkeblom

DEVELOPER
Handstående cykelnörd som lätt snöar in på diverse saker.

Tobias Mård

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER
Offpist-specialist med grymma carving-skär. Hittar alltid ett sätt att göra dig bättre digitalt.

Tomi Skantz

DIGITAL EXPERIENCE DESIGNER
Tvillingpappa som älskar Behance, Luleå Hockey och sin jobbkompis Robert.

Johan Hansson

DEVELOPER
Drog från Maglasäte till Luleå för att uppleva riktig vinter och fastnade. Gröna och gula tårtbitar är Johans favoriter - i TP såklart.

Mattias Grundevik

BUSINESS AREA MANAGER GBG
Båtälskande västkustbo med förkärlek för snabba bilar, exklusiva drycker och stora affärer. Tar gärna en kopp kaffe för att berätta varför Bohusläns skärgård är överlägsen övriga landet.

Adam Kandel

DEVELOPER
Möt djävulens advokat. Slå dig ner med en kaffe och välj ett ämne: fysik, filosofi, politik, barnuppfostran, sci-fi, filmer etc. Adam gillar att diskutera allting mellan himmel och jord, samt lite utanför också.

Anders Askenryd

DEVELOPER
Kallas internt ofta för en schweizisk armékniv, denna tekniska multikonstnär som flyger drönare lika snyggt som han åker skidor. Har fått Alexa att konversera med Google Home.

Anders Rönnbäck

BUSINESS INTELLIGENCE DEVELOPER
Flyttade till Luleå för att slippa Stockholmshetsen. När kunden är nöjd är Anders nöjd. Ta gärna kontakt med honom när du vill få hjälp med att fatta datadrivna beslut.

Anna Johansson

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
Föredrar ordning och reda, kastar sig gärna upp på hästryggen och tar sig an nya uppdrag i full galopp.

Åsa Gustafsson

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
Älskar skidåkning uppför och nedför. VM-medalj i curling av tonåringar.

Cecilia Sjöberg

CONSULTANT MANAGER / BUSINESS DEVELOPER
Utflyttad Tornedaling som gillar siffror, skidor och musik. Har alltid en plan.

Christian Ejneborn

DEVELOPER
Naturälskande skidåkare med fart som har en förkärlek till gamla kameror.

Christian Werme

DEVELOPER
Fotbollsälskande matnörd som gärna spenderar tid i naturen så länge inte nått av alla renoveringsprojekt står i vägen. Odlar mer grönsaker än vad familjen hinner äta upp.

Christofer Kihlman

DEVELOPER
Välkommen till Kihlmans Alltjänst! Här levereras allt från .NET-kodning till mobilappar, databaslösningar och emellanåt också lite syrliga kommentarer. #fördelboden

Daniel Lodnert

DEVELOPER
Padel och hockeykille med koll på statistiken. Bekväm med utveckling i alla stackar.

Ella Jonsson

Brand & Communications Manager/ Digital Business Developer
Hellre ute än inne är mottot för äventyraren som lotsar kunder till nya lönsamma positioner med design thinking, gärna i sprintformat med prototyping och test som favoritgrenar.

Fredrik Stöckel

CEO T22 & FUTURE STRATEGIST
Gillar musik, mat, vin och filosofiska diskussioner (gärna om musik, mat och vin). Har jobbat med fler programmeringsspråk än Britney haft låtskrivare och tycker om när kod ser snygg ut.

Frida Markstedt

BUSINESS DEVELOPER
Inspirerande crossfitfreak som sprider glädje omkring sig. Även kallad duracellkaninen!

Johan Erixon

SALES & MARKETING MANAGER
Fotbollspassionerad teknikälskare som ser fram emot fler molnbaserade dagar. Alltid redo att kämpa för den sista bullen på fatet.

Johan Lindbergh

DEVELOPER
Ett av Trombs flera fysfenomen som är relativt nybliven tvåbarnspappa och jobbar i hemmet på deltid fram till jul.

Johan Rudström

HR MANAGER / DEVELOPER
Vinterentusiast med förkärlek för lagidrott, människor och musik som bygger.

Jonas Niemi

DEVELOPER
Luleåbo som gillar ordning och reda och ofta längtar tillbaka till bilsemestern på Nya Zeeland. Har alltid nästa resa planerad.

Karin Sjöö Åkeblom

BUSINESS AREA MANAGER LULEÅ
Energiknippe som drivs av att förstå kundernas utmaningar och tillsammans identifiera innovationsmöjligheter och affärer. Älskar mat, träning, öppna vidder och att diskutera nya Flutterversioner vid middagsbordet.

Lars Huring

UX DESIGNER
Matnördig skidentusiast och kreatör som gärna framtidsvisionerar.

Mattias Isaksson

BUSINESS DEVELOPER
Glad hobbyskejtare med passion för problemlösning. Lärde sig sina första ord från Nintendo 8 bitars Duck hunt som 1-åring "Game over". I jobbet är dock aldrig game over aktuellt.

Mattias Wallenberg

DEVELOPER
Marklyftande kodapa, som gillar att spela dataspel och är lite väl förtjust i att diskutera politik. För övrigt anser jag att magenta är den bästa färgen.

Moa Szybalsky Hjalmarstål

Digital Marketer
Morgonpigg Stockholmare i exil som lever efter parollen "Lös din skit”. Dansant projektledare som blev copywriter av misstag 2012 och som sen dess har gjort både och. Brinner för att skapa kommunikation som integrerar både system och människor.

Nicklas Gavelin

DEVELOPER
Social teknikartist som fyller intranätet med förfrågningar om lunchsällskap. Älskar Umbraco, bob och Japan.

Örjan Olsson

DEVELOPER
Innan skägget växte till sig var det många som blandade ihop denna SharePoint-guru med en annan av Trombs stjärnor, gissa vem?

Peter Näppä

DEVELOPER
Ursprungligen från Stockholm men flyttade till Luleå för 11 år sedan och blev fast. Har de senaste åren jobbat som RPA- och .Netutvecklare.

Peter Näslund

TEAM LEADER / BUSINESS DEVELOPER
En glesbygdsromantiker som oftast hittas naturnära, tvekar inte att sova under bar himmel när temperaturen sjunkit under -20 eller simma nedför Kukkolaforsen under full vårflod.

Peter Wikström

DEVELOPER
Överkalix stolthet som gärna tar fram gitarren och sjunger en väl vald visa på firmafesten.

Robert Stjärnström

DIGITAL EXPERIENCE DESIGNER
Låtskrivare och digital Da Vinci som älskar att skapa, resa och träffa nya människor. Har haft 4 katter (och 2 hundar), trots att han är allergisk.

Robin Olsson

DEVELOPER
Mångsidig kodsmed som så fort chansen ges kör fast med skotern.

Tobias Åkeblom

DEVELOPER
Handstående cykelnörd som lätt snöar in på diverse saker.

Tomi Skantz

DIGITAL EXPERIENCE DESIGNER
Tvillingpappa som älskar Behance, Luleå Hockey och sin jobbkompis Robert.

Anders Hallberg

CEO SPIN GROWTH
Idrottsmänniska ut i fingerspetsarna som varvar Dragsters med Nutrilett.

Andreas Lallo

DEVELOPER
Har lämnat Piteå för Stockholm och Silicon Valley men sedan hittat hem igen. Gillar att diskutera devops-rutiner och databasstrukturer.

Andreas Nilsson

CTO / DEVELOPER
Vår policyführer ser till att vi har rätt prylar för att göra rätt saker på rätt sätt i rättan tid. Blandar gärna Behemoth med Bo Kaspers och har myntat uttrycket chipsmüsli.

Christofer Bodin

DEVELOPER
Som programmerare har han främst suttit med web och appar men är alltid taggad på att prova nya saker och hoppa in i nya projekt. På fritiden händer allt möjligt med inställningen "det borde jag ju kunna göra själv". Bland annat har Christofer bytt ett hustak med hjälp av Google

Erik Lundström

DEVELOPER
Erik har en gedigen bakgrund som utvecklare av appar, spel och hemsidor, men det började med Flash! Erik bor i Hortlax med sambo och två barn. På fritiden blir det en hel del 3D-modellering, bad och öl.

Erik Rehnmark

DEVELOPER
Trombs enda (?) hängivna MODO-supporter har ett förflutet som basist i det legendariska rockbandet Dirty Mischief och lirar gärna padel.

Jimmy Nilsson

BUSINESS AREA MANAGER SKELLEFTEÅ
En pitebo som gillar utmaningar och förändringsledning. Älskar sin familj, mat och dryck, skidor både utförs och slättförs samt spela golf.

Johan Holmgren

DEVELOPER
Prylglad pitebo som gärna tittar på fotboll eller tar en promenad med podcast i lurarna.

Johanna Bodin

BUSINESS DEVELOPER
Optimistisk mångsysslare som gillar att förädla gammalt till nytt och utmaningar till lösningar.

Linda Lundmark

COO / BUSINESS DEVELOPER
Outdoortjej från Piteå med oslagbart Trombrekord i jägarsits. Skapar dagligen ordning i virvelvinden.

Mariza Norberg

DEVELOPER
Djur- och naturälskare från soliga Sydafrika. Har besökt 100 städer men fastnade för Sverige och dess innovativa techkultur. Bygger gärna coola frontend-lösningar själv i JavaScript.

Patrik Hellstrand

UX DESIGNER / DEVELOPER
Skånsk, stark pixel- och vektorvridare som fastnat för Norrbottens skönhet. Vet tusen sätt att lyfta en skivstång på.

Patrik Vesterberg

DEVELOPER
Naturälskande småbarnsfar som gillar att snöa in sig på saker samt gärna hänger i skogen. Så fort tillfälle ges så sätts bollarna på skruv.

Peter Eklöf

TEAM LEADER / DEVELOPER
Piteåpatriot, sambo och småbarnsfar som har spelat i FC Barcelona, nästan dött av ett kobrabett och som en gång i tiden följdes av Tomas Quick på Twitter.

Tobias Mård

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER
Offpist-specialist med grymma carving-skär. Hittar alltid ett sätt att göra dig bättre digitalt.

Andreas Wall

Developer
Kaffedrickande småbarnsfar som aktiverar developer mode på alla prylar. Bygger gärna appar, webbar och emellanåt några kulbanor och klosstorn. Anser att Sibyllans Extra Franskt Mörkrost kanske är det bästa som orskat en brand i ett rosteri.

Daniel Eriksson

DEVELOPER
Episerver-guru och familjefar som började sin bana som som webbdesigner på Lövånger Elektronik på det glada 00-talet.

Jimmy Nilsson

BUSINESS AREA MANAGER SKELLEFTEÅ
En pitebo som gillar utmaningar och förändringsledning. Älskar sin familj, mat och dryck, skidor både utförs och slättförs samt spela golf.

Kelsie Enqvist

DEVELOPER
Djurälskare som gärna spenderar sin fritid på hästryggen eller på gymmet, alltid med musik i lurarna.

Kristofer Westling

FRONTEND DEVELOPER
Born-and-raised Skellefteåbo som sällan fattar beslut utan noga research och diskussioner. Hänger gärna på gymmet eller en fjälltopp efter arbetstid med historiska poddar i lurarna.

Patrik Hedlund

DEVELOPER
En passionerad motståndare till VAR som antagligen lägger fler timmar på sitt Fantasy Premier League-lag än på att faktiskt titta på fotboll.

Robin Vikman

DEVELOPER
Cool, calm and collected. Behärskar konsten att både tänka kreativt och analytiskt och behärskar konsten att både jobba analytiskt och kreativt. Nästintill patologisk problemlösare som menar på att den bästa musikvideon ännu inte är producerad.

Adam Eriksson

DEVELOPER
Filmentusiast och suröls-konnässör. Uppskattar ett raskt tempo och letar ständigt efter nya utmaningar!

Anna Fundin

BUSINESS DEVELOPER
Jag älskar kaffe och innehållsproduktion, två saker som gärna får blandas. Med hjälp av storytelling förvandlar jag budskap till videoinnehåll, podcasts, texter eller bilder och hjälper företag att nå ut i sina digitala kanaler. Favoritställe utanför jobbet? Gärna till havs, under ytan med cyklop.

Anna Ohlzon

Financial Manager
Hobbysprinter med förkärlek till siffror, matlagning, inredning och varmyoga. Gillar att använda data som hjälp för att fatta smartare beslut och nå bättre resultat. Född och uppvuxen i Bangkok och hävdar bestämt att det inte finns något som heter ”för mycket koriander”.

Elin Strandberg

Developer
Naturnära kodknackare som drivs av att lösa problem och organisera. Djupt övertygad om att finsk bastu är det bästa mänskligheten någonsin skapat.

Göran Larsson

DEVELOPER
Problemlösare som trivs bland kodrader och Vasaloppsspår.

Hannes Hallberg

BUSINESS AREA MANAGER STHLM
Reseälskande optimist som älskar när affärer har vinnare på samtliga sidor av bordet. Spelar gärna padel men fokuserar mest på att alltid ha nya bollar samt en bordsbokning efter match.

Isabelle Caspersson

DEVELOPER
Om inte djupt försjunken i kod så hittas denna mångsysslare i blomsterlandet, ute på tur i skogen, på en dojo utövandes jiu-jutsu eller på en dansbana med blues- och swingmusik.

Jakob Nyhlin

DEVELOPER
Vänder villigt vinyl varje veckodag varpå väninnans varsamma vänlighet vacklar. Vanskligt! Vagabondliv väntar?

Jimmie Espling

DEVELOPER
Trombs egna Gärderud som gärna nördar ner sig i kaffebönor och retrogaming.

Jimmy Löf

DEVELOPER
Utbildad som SharePoint och Office365-utvecklare. Finns även en hel del kunskap om frontend, samt backend. Fiskar, tränar och rastar de två hundarna.

Leonard Gustafson

UX DESIGNER
GUI-fantast med svart/gult hjärta och Ozzy i lurarna. Tränar Bodybuilding på distans.

Lina Wålegård

DEVELOPER
Ordningsam morsa med svart bälte i dammsugarfäktning och en fäbless för träning och hälsa.

Matilda Brzezinska

Developer
Skidåkande tedrickande social filur som gärna utmanas och diskuterar, vare sig hon programmerar eller konverserar. Samtalar gärna om allt ifrån yoga till vampyrer, myter och filosofi, mat och böcker, resor och gamla dammiga ting.

Mikael Lundbeck

BUSINESS DEVELOPER
En värmeälskare som varje vinter längtar till golfsäsongen. ”Den som spelar golf för att komma från jobbet, kommer snart att jobba för att komma från golfen.”

Mirza Iliazagic

DEVELOPER
Beslutsstödsutvecklare, eller en upptäcktsresande i informationens värld som tämjer meningslösa 1 och 0 till meningsfull och handlingsbar information. Andra roliga aktiviteter inkluderar musik, konversation och 3D modellering.

Peter Bergkvist

CEO
Mat- och musikintresserad ordningsman som gärna sjunger högt och hänger i någon av Stockholms padelhallar.

Stefan Nyström

DEVELOPER
Tvillingpappa som fotograferar, springer och täljer gubbar på fritiden.

Svante Jonsson Roos

SERVICE DESK
Geografi- och historienörd med stort matintresse som älskar att gräva djupa gropar i trädgårdar.
Vet du inte vem du söker? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig