The Spin – förverkliga er affärsidé med oss!

Har ni en kanonbra idé till en app eller en affärsidé som är för bra för att inte förverkliga? Ta med er idén och kom till oss på Tromb!

The Spin – förverkliga er affärsidé med oss!

Tromb vill arbeta med innovativa ideér, spännande affärsmodeller, ny teknik och gärna tillsammans med andra duktiga människor. Det ligger i vår natur. Det är därför vi har byggt ett bolag med den kompetens och förståelse som behövs för att realisera en bra idé. Det är också därför vi har skapat ”The Spin” som är ett sätt att förverkliga er affärsidé.

The Spin är en accelerator på Tromb som hjälper bra idéer att växa snabbt

The Spin är en accelerator som vi på Tromb skapat för hjälpa bra idéer att växa snabbt. Via oss på Tromb har ni möjlighet att få vägledning, direkt tillgång till våra digitala affärsutvecklare och lead-developers eller ren finansiering av er idé.

Vi siktar på att göra två till tre investeringar varje år i företag/startups där det finns ett passionerat team, en innovativ produkt eller teknik och förstås gärna en spännande affärsmodell.

Hur går det till?

Ni kommer till oss och presenterar er idé. Vi avsätter 30 minuter för varje presentation som vi vill fördela enligt följande:

  1. Under 10 minuter bekantar vi oss med varandra och skriver NDA (om Ni vill)
  2. Ni drar er 10-minuters-pitch -som effektivt summerar er idé
  3. Vi avslutar med 10 minuters frågestund

Efter er presentation återkopplar vi med ett konkret affärsförslag eller åtminstone ett förslag på ett nästa steg på er resa.

Tveka inte! Bra idéer ska inte lämnas ”ogjorda”.

Hör av er till någon här nedan så får vi och ni en chans att berätta mer.

Kontaktuppgifter

Tobias Mård
tobias.mard@tromb.com
Tel: 0706506880

Anders Hallberg
anders.hallberg@tromb.com
Tel: 0703600525