Vi tar hand om och utvecklar din investering!

Tromb Customer Success Center är mer än en traditionell support. Genom drift, underhåll och proaktiv affärsutveckling hjälper vi dig att få ut det mesta möjliga av både din webb, din app och dina system.

Några av våra avtalskunder

Customer Success Center

Som kund med (ett förvaltnings- eller webb) avtal hos Tromb får du tillgång till vårt Customer Success Center. Det innebär att du får rätt hjälp precis när du behöver den.

Som förvaltningskund parar vi ihop dig med en dedikerad Success Manager. På så sätt har du alltid kontakt med en person som väl känner till både din verksamhet, din webb och dina eventuella system. Medan vi fokuserar på din webb och din system, kan du tryggt ägna dig åt din kärnverksamhet.

Vilken support och förvaltning passar dig bäst?

Genom en kostnadsfri förvaltningsanalys kan vårt Customer Success Center ge dig svaren. Du får våra rekommendationer i rapportform.

Få din kostnadsfria analys »
https://tromb.com/wp-content/uploads/2023/09/max-webb.jpg

Max Burgers

Webbplatser för Max fem marknader, på sex språk och för nära 200 restauranger.

Förvaltningsuppdraget

Genom löpande vidareutveckling fokuserar vi på att hjälpa gästerna att göra kloka och klimatsmartare val.

Som exempelvis uppdatering av kartfunktion så att elbilsägare enkelt kan se vilka restauranger som har laddstationer och kan planera sina lunchstopp därefter.

 

https://tromb.com/wp-content/uploads/2023/09/celsius.jpg

Celsius

Webbplatser i WordPress för proteinbarvarumärket Fast och energidrycksföretaget Celsius.

Förvaltningsuppdraget

Dedikerad Success Manager.
Månatliga avstämningar.
Hosting med möjlighet till daglig uppdatering av programvara och förhöjd säkerhet.
Övervakning av upptid och prestanda.
Design review av befintlig sajt.

Kontakta oss

Jimmy Nilsson

Jimmy Nilsson

jimmy.nilsson@tromb.com

+46 (0)72-249 67 77

Eller ska vi kontakta dig?

Ett avtal = mer konkurrenskraft och ökat affärsvärde

Förutom det löpande underhållet av din webb och dina system, jobbar våra Success Managers proaktivt för att säkerställa att webbplatsen och systemen uppfyller era behov nu – och i framtiden.

Genom årliga analyser tittar vi bland annat på säkerhet, användarvänlighet, tillgänglighet och prestanda. Det gör dig väl förberedd och konkurrenskraftig med ett ökat affärsvärde som resultat.

I vår kundportal har du som avtalskund alltid tillgång till dina ärenden. Där kan du se status och enkelt kommunicera med våra utvecklare.

Dedikerat team

KORTFATTAT

Som avtalskund till Tromb får du tillgång till en dedikerad förvaltningsledare som ansvarar för att leda teamet som jobbar med dina tjänster. Du kan även följa dina pågående ärenden i vår supportportal.

Spets och bredd

KORTFATTAT

Som kund till oss får du tal del av våra erfarenheter från flertalet olika branscher, företag och system. Våra digitala experter har spetskompetens inom allt från gränssnittsdesign till avancerad programmering.

Flexibla avtal

KORTFATTAT

Alla våra kunder har olika behov. En del söker helhetslösningar, andra enklare önskemål. Vi tar fram ett förvaltningsavtal som passar just dig, oavsett om det handlar om webb, app eller system.

Proaktiv affärsutveckling

KORTFATTAT

Glöm traditionell support. Vårt Customer Sucess Center jobbar alltid parallellt med drift, underhåll och utveckling – alltid med din affär som drivkraft.

Vilken support och förvaltning passar dig bäst?

Genom en kostnadsfri förvaltningsanalys kan vårt Customer Success Center ge dig svaren. Du får våra rekommendationer i rapportform.

Få din kostnadsfria analys »
Tromb logo