Jobba hos oss

Har du erfarenhet av digital affärsutveckling, design/UX eller systemutveckling? Här på Tromb jobbar affärs- och systemutvecklare, projektledare och andra kreativa talanger nära inpå varandra i olika kundprojekt. Läs mer om vad vi söker och om våra lediga tjänster lite längre ner. Som stadent kan du även läsa mer om vårt Examen++ initiativ.

Jobba hos oss

Att jobba på Tromb

Vad vi söker

Vi söker människor med solid erfarenhet inom sitt område men också riktiga talanger som är i början av sin karriär. Människor som kan skämta även när pressen är hög. Människor som är lösningsorienterade utan att tumma på kvaliteten. Människor som förstår att våra tjänster är löften vi ger till våra kunder.

Att jobba på Tromb

Kompetens

På Tromb har vi inte en förutbestämd verktygslåda utan anpassar oss till våra kunders behov. Om du gillar att lära dig nya tekniker och växer av att lösa problem tillsammans med ditt team – då kommer du att passa in bra hos oss.

Lediga tjänster

Vi letar titt som tätt fler duktiga kollegor. Här hittar du vad söker just nu. Och känner du att du är rätt person; men annonserna nedan kanske fel? Hör av dig och berätta vem du är och vad du kan – vi är nyfikna.

LEDIGA TJÄNSTER

Teamledare/Business Area Manager

Till Stockholm söker vi nu en teamledare/Business Area Manager som aktivt vill coacha och vägleda vårt team och Tromb på Stockholmsmarknaden. Är du den värderingsdrivna, resultatinriktade och coachande kompisen vi söker?

Läs mer och ansök »

LEDIGA TJÄNSTER

Utvecklare sökes

Är du erfaren systemutvecklare eller talang där karriären just tagit fart? Letar du en arbetsplats med stark utvecklarkultur, spännande projekt och duktiga utvecklarkompisr? Just nu söker vi utvecklare till alla våra kontor.

Läs mer och ansök »

LEDIGA TJÄNSTER

Examen++ Extra plus i kanten för dig som student

Att komma fram till vad man vill göra efter examen kan vara knivigt. Att prova på och gradvis komma in i arbetslivet samtidigt som man avrundar studierna kan därför var värdefullt för att pricka rätt och säkra drömjobbet. Examen++ ger dig just den möjligheten!

Läs mer och ansök »

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta vår HR-chef Johan Rudström på 070-390 19 80 eller johan.rudstrom@tromb.com. Prata gärna om old-school hiphop, .NET eller basket. Eller helt enkelt om dig själv och hur du skulle stärka oss på Tromb. Du kan också skicka iväg en spontanansökan till job@tromb.com.