Vårt erbjudande - digital affärsutveckling

Vi står på tre starka ben som kompletterar varandra och erbjuder digital affärsutveckling åt såväl små företag som stora koncerner som Telia, Volvo och Handelsbanken. Vi levererar ett helt projekt från A-Ö eller ingår som resurser i ert befintliga team.

Digitalisering? Vi löser det!

Oavsett om det handlar om en mobilapp, ett nytt affärssystem, en digital kampanj eller en innovationsworkshop är Tromb din kompis på resan.

Design och UX

Idag har upplevelse och användarvänlighet lika stor påverkan på din affär som den nyttiga funktionen i sig. Vi har valt att vända på den traditionella utvecklingsprocessen och låta kundupplevelsen styra de flesta av våra projekt, bland annat genom vår populära innovationssprint och andra workshops!

Läs mer »

Verksamhetsutveckling

På Tromb förstår vi många olika branscher; bank och finans, hotell och restaurang, gruvnäringen, reklambyråer, telekom och fordons- och tillverkningsindustri bara för att nämna några. Våra affärsutvecklare och metoder effektiviserar verksamheten genom exempelvis vår innovationssprint, digitaliseringsplaner eller kreativa workshops.

Läs mer »

Trombs innovationssprint

Innovationssprinten är en 3-5 dagar kort process som ger dig möjlighet att på en vecka lösa svåra affärsproblem, utveckla nya produkter och tjänster eller förbättra befintliga. Innovationssprinten komprimerar månaders arbete till några få dagar.

Läs mer »

Tech som gör nytta

En smart app på en stabil plattform kan göra skillnaden mellan gasell eller mammut. Våra full stack-utvecklare och specialister är stjärnor på allt från Java och C# till .NET och Rust och de senaste ramverken som Flutter, Angular, Vue och React. Vi jobbar med molnlösningar och AI-tjänster inom Azure, Google och AWS och IoT-lösningar som LoRaWAN. Och naturligtvis plattformar som WordPress, Episerver, Umbraco, Sitevision och Adobe.

Läs mer »

Artificiell intelligens (AI), robotisering och dataanalys

Inom Tromb har vi bred kompetens för att kunna hjälpa dig att komma igång med din AI-satsning, genom vår mix av teknikkunnande, affärsförståelse och kunskap om användarbeteenden.

Läs mer »

Internet of Things (IoT)

En viktig del i samhällets pågående digitalisering är uppkopplingen av olika saker till Internet. Vi kan hjälpa dig att hitta affärsmöjligheterna och implementera lösningarna.

Läs mer »

Drift och support

Vill du som vi att det ”bara ska funka”? Vi vill gärna vara med och guida dig längs er digitala resa, genom att se till att du kan ligga steget före och veta vad dina användare behöver innan de själva vet det. Genom att lansera nya uppdateringar som får kunderna att känna wow. Att få omdömet som den mest stabila plattformen de stött på, den som ”bara funkar”.

Läs mer »

Kickstarta ditt varumärke med Google Brand Sprint

Står ni inför att lansera en helt ny tjänst, välja en ny kommunikationsbyrå eller starta ett viktigt varumärkesprojekt och inser att ert varumärke inte är så tydligt som det förtjänar? Med workshopformatet Google Brand Sprint kan vi hjälpa er att sätta en tydlig strategisk grund. På bara tre timmar.

Läs mer »

Digital marknadsföring

Söker du en partner som kan ta er marknadsföring till den digitala tidsåldern genom rätt teknik, hög kompetens och ett jäkla driv? Vi kan exempelvis hjälpa er med digital annonsering, leadgenerering, effektiv analys och hantering av sociala kanaler.

Läs mer »

Inbound marketing med Hubspot

Genom ett inbound marketing-program baserat på HubSpot kan ni kraftigt öka antalet kvalificerade leads genom era digitala kanaler och lägga mindre tid på kalla säljsamtal.

Läs mer »

Digitala utbildningar med Tromb digital academy

Vi hjälper dig att bemästra dina nya digitala och sociala verktyg eller få en större förståelse för det nya digitala kommunikationslandskapet.

Läs mer »