Vi hjälper dig växa i en digital tidsålder.

Tech & Utveckling

Tech som gör nytta

När vi bygger tekniska lösningar så älskar vi att göra det i rätt sammanhang. I korta sprintar jobbar vi gärna med team som producerar fullt fungerande lösningar som snabbt kan släppas på marknaden vilket gör oss snabbfotade och ger våra kunder omedelbara resultat.

Vad använder vi?
Våra full stack-utvecklare och specialister består av stjärnor på ett gäng klassiska språk som C#, C, C++, Java, Python, PHP och JavaScript till nya spännande språk som Dart och Rust. Ramverksmässigt älskar vi bland annat .NET, Flutter och Spring. Frontend brukar snurra på bland annat React, Angular eller Aurelia där TypeScript är en kompis som gör livet enklare för kompileringsfel > runtime errors.

Vi jobbar med molnlösningar och AI-tjänster inom Azure, Google och AWS och IoT-lösningar som LoRaWAN. Och naturligtvis CMS-plattformar som Umbraco, WordPress, Episerver, och Adobe Digital Experience Cloud.

Om du inte känner igen ett enda av orden i de senaste styckena behöver du inte vara orolig – det enda det egentligen betyder är att vi hittar en lösning för dig och dina användare oavsett problem, behov och förutsättningar.

Vad får du?
I slutändan är det resultatet som är viktigast. Att våra kunder får den där levande nya webbplatsen eller appen som transformerar deras affärsmodell gör oss allra gladast. Eller varför inte när vi kan ta en gammal legacyplattform och revolutionera den med lite öppna API:er och integrera med en snabbfotad molnlösning.

Vad använder vi?

Azure + .NET + DevOps = ❤️
AWS + Python + ML/IoT = ❤️
Flutter + Dart + Pipelines = 📱
Microsoft 365 + Kod = 📈
CMS - Umbraco, WordPress, EPi 🕸
Unity + AR = 👾
Med flera...
Vi säkrar din digitaliseringsresa.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er på vägen?
Kontakta oss, vi berättar gärna mer.

Kontakta oss
Tromb logo