Thrymd

Världens första plattform för att skapa och spela digitala brädspel.

Lazer Wolf Studios, som utvecklar Thrymd, en plattform för AR-brädspel i gränslandet mellan det analoga och det digitala, får stöd av Tromb i form av strategi och teknisk kompetens.

Uppdraget

Möjliggöra tillväxt i bolaget genom att tillhandahålla teknisk kompetens samt strategi och finansiering.

En digital värld på ditt köksbord

Lazer Wolf Studios har sitt kontor i Skellefteå och föddes ur en kärlek till brädspel och teknisk innovation. Thrymd håller fast vid det traditionella brädspelet med ett spelbräde som fungerar som den mentala markören för den analoga världen. När du sedan öppnar upp det digitala lagret med hjälp av en app i din telefon möts du av en uppslukande fantasivärld. Idag kan du spela allt från fia med knuff till avancerade multiplayer spel.

Plattformen i fokus

Tromb bistår med strategi och tech via Anders Hallberg och Andreas Nilsson i rollerna som Lazer Wolf Studios styrelseordförande respektive CTO. Tromb och Substorm levererar även spetskompetens kring spelutveckling i Augmented Reality. De spelen som Lazer Wolf har utvecklat är bara början. Tanken är att skapa ett globalt community med utvecklare som med hjälp av plattformen kan bygga och dela sina egna spel.

"Vi ser fram emot att vara delaktiga i att ta fram och utveckla en ny typ av brädspel där tekniken blir en brygga mellan vänner, familj och generationer. Tänk att som barn få kasta en fireball på mormor hur mäktigt är inte det."

- Andreas Nilsson, CTO på Tromb och Lazer Wolf Studios.

Vi säkrar din digitaliseringsresa.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er på vägen?
Kontakta oss, vi berättar gärna mer.

Kontakta oss
Tromb logo