Part Systems

Helhetslösning framtidssäkrar fastigheter

Kortfattat

Det första helhetssystemet för smart fastighetsautomation på marknaden, Sensact. Det är resultatet av den tekniskt komplexa utmaningen som Part Systems har hittat en lösning på tillsammans med Tromb.

Uppdraget

I början av 2020 vände sig Part Systems till Tromb med en spännande idé. Genom en unik helhetslösning ville de visa vägen till en digital omvandling i fastighetsbranschen. Med en app, en portal och ett antal uppkopplade enheter ska både fastighetsägare och boende kunna styra sina lägenheter och få kontroll över bland annat elförbrukning.

Lösningen

För att tekniskt ta fram app och portal bildades ett team av utvecklare hos Part och Tromb som utmanade både varandra och nya tekniker. Allt från mjukvara till publik app för privatpersoner ingick i uppdraget.

Tech stack

.NET, Entity Framework, PostgreSQL, REST, React, Flutter, Codemagic CI, Bitbucket CI, AWS Cognito, AWS IoT, AWS SES, AWS Terraform, AWS Lambda, AWS EC2, AWS S3, AWS AppSync, GraphQL, Docker

“För oss är det viktigt att projekten vi arbetar med ligger i linje med vår vision, där vi genom digitalisering vill vara med och bygga ett mer hållbart samhälle.”

— Karin Sjöö Åkeblom, VD på Tromb

Resultat

Första versionen av både portal och app för helhetslösningen Sensact. Här får både fastighetsägare och boende ökad kontroll över förbrukningskostnader, högre säkerhet och bekvämlighet som värme, ventilation och portöppning. En lösning som helt enkelt bidrar till ett mer miljövänligt samhälle och en billigare vardag för boende.

Vill du veta mer om projektet?

Karin Sjöö Åkeblom

Karin Sjöö Åkeblom

karin.sjoo-akeblom@tromb.com

+46 (0)70-361 76 16

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi säkrar din digitaliseringsresa.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er på vägen?
Kontakta oss, vi berättar gärna mer.

Kontakta oss
Tromb logo