Polarbröd

Ett steg närmare visionen

Hur får man ett redan älskat varumärke att nå ännu fler kunder? Jo, genom att ringa in behoven för en digital transformation som tar en närmare uppsatt vision.

Uppdraget

Med kreativa metoder och servicedesign bidra till en förståelse för hur digitala hjälpmedel kan ta bättre beslut för morgondagens personal och kunder.

Nya sätt att komma närmare kunderna

För att öka tillväxt och lönsamhet - och för att utveckla framtidens produkter - ska Polarbröds behov inom digital transformation ringas in.

Lösningen

Tromb och Substorm hjälper Polarbröd att reflektera och analysera hela sin verksamhet – från kultur och affärsmodell till inre och yttre digitalisering. Lyckad digital transformation behöver ett holistiskt fokus över hela organisationen – där allt från tillverkning, prognostisering och kommunikation kan dra nytta av digitala hjälpmedel och bättre kontaktpunkter med slutkonsumenterna.

“Genom ett tätt samarbete har vi identifierat flera möjligheter för Polarbröd att ta nästa steg i en digital transformation.”

— Hugo Wittorf, Service Design Manager på Tromb

Resultat

Insikter och rekommendationer om arbetssätt och digital transformation som kan bidra till Polarbröds vision. Systemstöd, integration och data kan exempelvis bidra till datadrivna beslut gällande trender, prognoser och försäljning.

Vill du veta mer om projektet?

Karin Sjöö Åkeblom

Karin Sjöö Åkeblom

karin.sjoo-akeblom@tromb.com

+46 (0)70-361 76 16

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi säkrar din digitaliseringsresa.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er på vägen?
Kontakta oss, vi berättar gärna mer.

Kontakta oss
Tromb logo