SPIN GROWTH

Vi hjälper företagare att förverkliga sina drömmar!

Spin Growth är Trombs grundande ägarbolag och koncernmoder. Företaget är en ny sorts tillväxtpartner som hjälper sina kunder att navigera rätt bland bolagsstyrning, affärsmodeller, digitalisering, varumärkesstrategier, finansiering och kapitalanskaffning.
Vi hjälper dig gärna både med innovationen av din affär och att förverkliga din digitala idé.
Allt för att du ska få råd, och tid, att växa.

Spin Growth är en ny typ av företagspartner. Vi hjälper företagare att förverkliga sina drömmar.

Vad kan vi hjälpa er med?

Finansiering/kapitalanskaffning
Vår erfarenhet av att driva egna bolag och för uppdragsgivares räkning medverka i olika investeringsrundor har gett oss ett brett kontaktnät och god kunskap för att på bästa sätt hjälpa till att finansiera era satsningar. Vare sig det handlar om egen investering, traditionella banklån, matchmaking mellan investerare och tillväxtbolag eller om digital crowdfunding har vi kompetensen och erfarenheten.

Sweat equity
Är ni en startup eller i en sådan fas i ert bolagsbyggande att ni har svårt att binda kapital genom att betala för konsulthjälp? Under rätt förutsättningar åtar vi oss uppdrag mot så kallad “sweat equity”. På ren svenska innebär det att vi tar betalt för våra tjänster i utbyte mot ägarandelar i ert bolag.

Affärskonsulter
Ibland kan det behövas olika typer av konsultstöd för att komma vidare på er tillväxtresa. Det kan handla om att ta fram finansieringsunderlag, affärsplaner, genomföra marknadsanalyser eller utveckla innovationsstrategier. Vi har en bred egen kompetens och ett välutvecklat nätverk av experter som kan stå till tjänst.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er på vägen?
Kontakta oss, vi berättar gärna mer.

Besök Spin Growth
Tromb logo