Norska EL og IT-förbundet

Uppskattat system på export - miljonaffär till Tromb

Kortfattat.

Norska EL og IT-förbundet tog hjälp av Tromb för att ta fram ett webbaserat verktyg för att beräkna ackordslöner. Tillsammans med kunden arbetade vi med förstudie, strategi, användarupplevelse, teknikutveckling, test och lansering.

Uppdraget

Byggt för mobilt användande och desktop redan från början.

En rejäl digitalisering

Tromb har sedan flera år tillbaka utvecklat och underhållit Ackordswebben för Svenska Elektrikerförbundet. Systemet hjälper förbundets medlemmar genom att hantera hela kedjan från ackordsregistrering till distribution av löneunderlag. Norska EL og IT fick upp ögonen för plattformen och bad Tromb om hjälp att utveckla en egen plattform, Akkordportalen.

Antal registrerade användare

330 st

“Vi såg över vilka befintliga system som fanns på marknaden. Vi bestämde oss ganska snart för att utforska möjligheterna att göra en gemensam satsning med Svenska Elektrikerförbundet och på så sätt få ut det mesta ur vår investering.“

Kim André Arnesen, förbundssekreterare på norska EL og IT.

Fördelar för arbetsgivare och arbetstagare

Det system som Tromb har utvecklat bygger till stor del på Ackordswebben som sedan flera år tillbaka används av Svenska Elektrikerförbundets medlemmar. Det betyder att båda parterna kan dra nytta av varandras investeringar. Projektet var en helhetsleverans från Tromb och inkluderade förstudie, strategi, användarupplevelse, teknikutveckling, test och lansering.

Plattformen är tillgänglig för alla medlemmar

"Vi är mycket nöjda med Akkordportalen och arbetar för att få fler att använda systemet."

"Akkordportalen är ett mycket bra verktyg för våra medlemmar när det gäller att skriva ackord. En av de största fördelarna är att alla ackord nu hålls på samma plattform och att systemet kan uppdateras automatiskt. Det gör det lättare för användare att hantera och det finns inga versioner att hålla reda på. Användare kan enkelt få hjälp om de behöver det. “

Kim André Arnesen, förbundssekreterare på norska EL og IT.

Vi säkrar din digitaliseringsresa.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er på vägen?
Kontakta oss, vi berättar gärna mer.

Kontakta oss
Tromb logo