Snabba resultat med användaren i fokus

Agila teamleveranser

Att bygga tekniska lösningar idag är en process som ser helt annorlunda ut jämfört med för några år sedan. De gamla långdragna monsterprojektet blir alltmer ifrågasatta och nu handlar världen om vem som är snabbast och kan leverera mest värde till användarna.

Kontakta oss

Hannes Hallberg

Hannes Hallberg

hannes.hallberg@tromb.com

+46 (0)73-622 33 75

Vill du bli kontaktad?

Borta är de årslånga planerna och istället handlar det om att i korta iterationer få ut fullt fungerande lösningar som sedan kan utvärderas och förbättras. För detta krävs multifunktionella team som kan värdera samt realisera affärsmöjligheten, användarupplevelsen och inte minst tekniklösningen.

Ett komplett team som värderar och realiserar affärsmöjligheten, användarupplevelsen och den tekniska lösningen. På några veckor.

Vi på Tromb älskar att jobba tillsammans med våra kunder för att åstadkomma dessa typer av teamleveranser. Våra digitala affärsutvecklare tar dig med på resan från idé till färdig användarupplevelse och på bara några veckor kommer du kunna få ut en första version av din lösning redo att testas på slutanvändare. Det är i detta skede som nästa viktiga fas inleds då lärdomarna från slutanvändarna kan användas för att bygga nästa version i ytterligare en kort iteration.

Nyfiken på våra agila teamleveranser?

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.