Customer Success Center

Erbjudande drift och förvaltning

I en tid av stora förändringar och tuff konkurrens blir ett snabbrörligt arbetssätt viktigare än någonsin. På Tromb brinner vi för att hjälpa våra kunder att utvecklas och hitta nya effektiva lösningar på sina problem.

Allt för att du ska kunna känna att vårt team håller koll på läget när du själv inte hinner med.

Med våra tjänster inom support och förvaltning får du tillgång till rätt hjälp när du behöver den. Vår styrka är att leverera mer än traditionell förvaltning, övervakning och servicedesk.

Som kund med supportavtal hos Tromb får du tillgång till en dedikerad Success Manager vilket innebär att du kan känna dig trygg över att vi har personal på plats som känner till din verksamhet och dina system.

Kontakta oss

Peter Näslund

Peter Näslund

peter.naslund@tromb.com

+46 (0)70-314 46 17

Vill du bli kontaktad?

För att säkerställa att era affärer växer arbetar våra Success Managers proaktivt med trendspaning, UX Review och affärsutveckling.Utöver detta har vi en konstant bevakning av dina tjänster och genomför de uppgraderingar som möjligen krävs för en fortsatt säker drift. Via vår kundportal har du alltid tillgång till dina ärenden, där ser du status och kan enkelt kommunicera med en utvecklare.

Allt för att du ska kunna känna att vårt team håller koll på läget när du själv inte hinner med.
Naturligtvis anpassar vi gärna ett erbjudande som är optimalt för just dina behov.

Vi som jobbar på Customer Success Center

Niklas
Svante
Peter
Johan

Ange din e-post så skickar vi information om supportavtal

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.