Vägen framåt

Digitaliseringsplan

Digitaliseringsplanen är vårt sätt att ge vägledning till både stora och mindre organisationer kring var det ger mest effekt att satsa.

Tillsammans med er arbetsgrupp eller ledningsgrupp kartläggs era huvudprocesser och vi analyserar vilken digitaliseringspotential som finns. Vi intervjuar era kunder och nyckelmedarbetare för att få fram en tydlig bild av nuläget.

Kontakta oss

Karin Sjöö Åkeblom

Karin Sjöö Åkeblom

karin.sjoo-akeblom@tromb.com

+46 (0)70-361 76 16

Vill du bli kontaktad?

Digitalisering är en av de globala megatrenderna som har stor potential att vända upp och ner på många verksamheter och affärsmodeller. Men ibland kan det vara svårt att veta hur man som företag ska förhålla sig till digitalisering och vilka projekt som är prioriterade. Just därför utvecklade vi på Tromb vår modell Digitaliseringplan.

Digitaliseringsplanen är vårt sätt att ge vägledning till både stora och mindre organisationer kring var det ger mest effekt att satsa och var i organisationen det gör mest ont.

Hur går det till?

Digitaliseringsplanen är vårt sätt att ge vägledning till både stora och mindre organisationer kring var det ger mest effekt att satsa och var i organisationen det gör mest ont. Tillsammans med er arbetsgrupp eller ledningsgrupp kartlägger vi era huvudprocesser och analyserar vilken digitaliseringspotential som finns. Vi intervjuar era kunder och nyckelmedarbetare för att få fram en tydlig bild av nuläget. Sedan tar vi fram en rekommendation med fyra perspektiv:

  • Inre digitalisering – våra interna system och plattformar
  • Yttre digitalisering – hur möter vi våra kunder?
  • Affärsmodell – påverkar digitalisering hur vi tjänar pengar?
  • Kultur – är hela vår organisation med på tåget?

Efter ett inledande möte erbjuder vi digitaliseringsplanen till ett fast pris och handplockar konsulter som är kunniga inom just er bransch och förstår era unika förutsättningar.

Titta gärna på vårt webinar om digitaliseringsplan.

Vill du veta mer om Digitaliseringsplanen?

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.