Kickstarta ditt varumärke

Google Brand Sprint

Står ni inför att lansera en helt ny tjänst, välja en ny kommunikationsbyrå eller starta ett viktigt varumärkesprojekt och inser att ert varumärke inte är så tydligt som det förtjänar?

Kontakta oss

Hugo Wittorf

Hugo Wittorf

hugo.wittorf@tromb.com

+46 (0)70-562 49 84

Vill du bli kontaktad?

Med workshopformatet Google Brand Sprint kan vi hjälpa er att sätta en tydlig strategisk grund. På bara tre timmar.

Naturligtvis kan en tre timmars varumärkessprint inte ersätta den breda förankring i organisationen som ofta uppnås i de workshops och intervjuer som är grunden till en mer omfattande varumärkesstrategi, men resultatmässigt vågar vi påstå att man ibland rentav kommer längre med sprintformatet. Och tack vare att processen är så snabb är det lättare att inkludera de personer som verkligen behöver vara med.

Google Brand Sprint post its

Vilka behöver då vara med i en varumärkessprint? Företagets vd är absolut nödvändig, och vi rekommenderar att även åtminstone någon av följande kompetenser deltar:

  • Grundare
  • Marknadschef
  • Produktchef
  • Kommunikations/varumärkeschef

Ibland kan det också vara värdefullt att inkluderar någon som kan representera kundernas syn på varumärket, exempelvis en strategisk kund, säljare eller samarbetspartner.

Vi har genomfört varumärkessprinten med såväl startups som etablerade varumärken och är nästan alltid lika förbluffade över hur långt det är möjligt att nå på bara en förmiddag eller eftermiddag.

Nyfiken på vad hemligheten bakom varumärkessprinten är?

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.