Innovationsledning

Grattis Lindbäcks som prisas för årets digitala innovation

Inget är roligare än när Trombs modiga kunder skördar framgångar. Därför säger vi stort grattis Lindbäcks som vinner utmärkelsen årets digitala innovation i bygg- och anläggningsbranschen. Vi på Tromb är obeskrivligt glada och stolta över förtroendet att få vara med på Lindbäcks häftiga innovationsresa.

En stor del av framgången i detta projekt ligger i Lindbäcks orädda driv att vara innovativa och ständigt utvecklas.
Andreas Nilsson, CTO Tromb

Utmärkelsen Årets digitala innovation baseras på bidragsnomineringar från medlemsföretagen i branschorganisationen Byggföretagen. I år tog Lindbäcks hem priset för sitt omfattande digitaliseringsarbete med digitala arbetsflöden för egenkontroller.


– Innovation och drivkraft ligger djupt rotat i Lindbäcks och det här projektet har varit superkul. Användarvänlighet har varit högt prioriterat och designen tog sin utgångspunkt i den änden. Stort tack till Tromb som jobbat tillsammans med oss för att ta fram lösningen, LTU som stöttat och alla inom Lindbäcks som hjälpt till under projektets gång, säger Anna Bergsten, digitaliseringschef på Lindbäcks Group.


Tillsammans med Lindbäcks har Tromb gjort ett omfattande arbete för att digitalisera arbetsflöden, med egenkontroller för ökad spårbarhet, tydlighet och förenklad dokumentation med fokus på fotodokumentation av egenkontroller för brandtätningar.


– En stor del av framgången i detta projekt ligger i Lindbäcks orädda driv att vara innovativa och ständigt utvecklas. Detta i kombination med Trombs agila utvecklingsprocess som bygger på design, prototyping, tidiga användartester och strukturerad implementation har resulterat i ett digitalt stöd som lyfter egenkontroller och dess uppföljning till en helt ny nivå, säger Andreas Nilsson, CTO på Tromb.