Tillväxt

Karin Sjöö Åkeblom kliver in med ambition att stärka Digitaliseringen i Luleå

Karin Sjöö Åkeblom, tidigare Section Manager på Sigma Industry, blir ny Business Area Manager på Trombs kontor i Luleå. Trombs erbjudande inom Digital Affärsutveckling är hetare än någonsin och med denna satsning kommer nya kliv kunna tas tillsammans med kunderna.

Jag ser fram emot att få jobba i en kreativ miljö där ny teknik, problemlösning och innovation är en del av vardagen.
Karin Sjöö Åkeblom

Karin har lång erfarenhet av komplex försäljning och att bygga affärer i det lokala affärslandskapet. Sedan 10:e Maj är hon ny Business Area Manager med ansvar för affärsutveckling och kundrelationer på Trombs nordligaste kontor.

”Vi har redan en stark ställning i det snabbväxande företagsklimatet i Luleå och Norrbotten. Med Karin ombord stärker vi den positionen ytterligare och ger oss själva verktygen att accelerera vår verksamhet.” Säger Johan Erixon, säljchef på Tromb.

Karins drivkraft ligger i att hjälpa kunder se möjligheter samt identifiera sina utmaningar och bidra till att lösa dessa effektivt. Hennes ambition är att tillsammans med sina nya kollegor på Tromb förverkliga både utmanande och roliga uppdrag som förflyttar kunderna framåt.

”Jag ser fram emot att få jobba i en kreativ miljö där ny teknik, problemlösning och innovation är en del av vardagen. Tromb är för mig ett modernt företag med schyssta, drivna och smarta kollegor. Samarbete och samverkan med alla dessa människor är något jag ser fram emot. Det ska bli riktigt roligt att få vara med och utveckla Tromb och hjälpa våra kunder i deras digitalisering.” Avslutar Karin Sjöö Åkeblom.

Tromb har sedan starten för sju år sedan vuxit till en koncern med närmare 90 medarbetare. I Luleåregionen finns flera strategiskt viktiga kunder där Tromb arbetar som partner inom digital affärsutveckling och driver flera spännande och innovativa techprojekt. Under senaste året har även Trombs systerbolag Substorm tagit kraftiga kliv framåt i regionen och genomfört ett antal högprofilerade uppdrag inom robotisering och maskininlärning.

Om du är nyfiken på att veta mer om Karin, digitalisering eller artificiell intelligens kommer hon garanterat ställa upp på en kopp kaffe och ge sin bild av vart världen är på väg, hör av dig!

Kontakt:
Karin Sjöö Åkeblom, Business Area Manager Luleå
070-361 76 16
karin.sjoo-akeblom@tromb.com

Johan Erixon, Sales and Marketing Manager
070-300 06 76
johan.erixon@tromb.com