Substorm ett av de mest innovativa AI-bolagen i Sverige

AI Sweden, Ignite Sweden och RISE har kartlagt svenska AI-start-ups. I kartläggningen rankar man Substorm som ett av de mest innovativa bolagen inom AI. ”Gissa om vi är glada över erkännandet, bara ett drygt år efter starten” säger Sofi Elfving, VD och grundare av Substorm.

Substorm ett av de mest innovativa AI-bolagen i Sverige

AI Sweden, Ignite Sweden och RISE har kartlagt svenska AI-start-ups. I kartläggningen rankar man Substorm som ett av de mest innovativa bolagen inom AI.
”Gissa om vi är glada över erkännandet, bara ett drygt år efter starten” säger Sofi Elfving, VD och grundare av Substorm.

Startups spelar en enormt viktig roll för att skapa innovation och tillväxt, särskilt inom AI. Kartläggningen är en del av ett europeiskt initiativ och anledningen till att AI Sweden, Ignite Sweden och RISE genomfört kartläggningen av svenska startups inom AI-området.

Vi vill att våra svenska startups ska vara representerade på denna karta. Kartan fungerar som en kvalitetsstämpel för kvalificerade startups, säger Stina Lantz, programansvarig på Ignite Sweden, en nationell programdel av SISP, Swedish Incubators and Science Parks.

Substorms utveckling har gått i rekordfart, från en anställd till tio på mindre än ett år och med många spännande uppdrag.

Denna typ av erkännande och synliggörande av hela ekosystemet av AI-startups, som är en helt ny typ av bolag, är oerhört viktigt för oss men framförallt de kunder som vill påbörja sin AI-resa. Här får de vägledning i valet av samarbetspartners och det stärker oss i vår fortsatta utveckling. Vi känner enorm stolthet, avslutar Sofi Elfving, VD och grundare på Substorm.

Du hittar kartan här: https://aistartuplandscape.se

Kontakt för mer information:

Sofi Elfving, VD och grundare Substorm, Tel 070-3594068, sofi.elfving@substorm.ai

VIll du veta mer om Substorm?