#wearetromb

Porträtt Jimmy Löf

NET-experten som nyexaminerad klev rakt in på Tromb-kontoret med vilja, snabbhet och sattes i arbete direkt. Här kan du lära känna Trombaren Jimmy Löf på vårt Stockholmskontor! #wearetromb

När jag hittade Trombs hemsida så insåg jag ganska fort att det är en arbetsplats där jag vill arbeta och jag är jätteglad att Tromb är arbetsplatsen som jag hamnade på efter min utbildning!
Jimmy Löf

Din resa i Tromb. Hur började den och vad har du fått vara med om?

Jag började på Tromb sommaren 2020, det var mitt första jobb som nyexaminerad utvecklare. När jag hittade Trombs hemsida så insåg jag ganska fort att det är en arbetsplats där jag vill arbeta och jag är jätteglad att Tromb är arbetsplatsen som jag hamnade på efter min utbildning! Tromb hade ett större projekt på gång där de behövde den expertis som jag fått under min utbildning och med tidens gång har det blivit mer än så.

Jag har fått vara med på ett par möten med nya kunder där jag fått ge lösningsförslag och gjort demos, jag har tillsammans med en kollega tagit över några förvaltningsavtal hos några kunder där vi förvaltar, utbildar och planerar hur deras framtid ska se ut.

Jag har fått utveckla en del i den ”gamla” SharePoint miljön och jag sitter just nu och bygger en applikation till SharePoint-Online. Jag inväntar också ett OK på ett uppdrag som ska bli spännande, där jag får möjligheten att gå in i en server där allt ska migrera till molnet för ett nytt SharePoint-Intranät och uppdragen väller in alltmer och mer där jag ständigt får testa och lära mig nytt. ”Ny kunskap är alltid kul”.

Faktaruta

Namn: Jimmy Löf
Ålder: 30
Bosatt: Saltsjö-Boo ( Stockholm )
Om jag fick skänka 10000kr till en valfri organisation så vill jag skänka det till barncancerfonden.
Vilken emoji är jag? 😝

Dina egenskaper, varför passar de med det du jobbar med?

Varför jobbar jag som SharePoint-Utvecklare? Jo jag gick en utbildning för att bli Applikations-Utvecklare inom SharePoint, mina första tankar innefattade, ”Vad har jag gett mig in på, vad gör jag här, är det här verkligen det jag vill?”. Men med tiden insåg jag att arbetssättet där man ständigt behöver utbilda sig själv med ny kunskap är vad jag själv vill ha ut av mitt arbete. Jag upptäckte att det är en komplicerad miljö att utveckla vilket skapar en lycka hos mig när jag löser ett problem som är komplicerat. Något som passar mig som person är att man som SharePoint-Utvecklare inte bara sitta och knacka kod. Det innefattar en hel del administration, förvaltning och utbildning av personal hos kunder vilket medför att man får in en hel del kundkontakt i sin vardag, vilket jag själv tycker om då jag är en väldigt social person.

Ge mig tre tips på hur jag lyckas i din roll

  • Öppen för att ständigt ta in ny information som om du fortfarande sitter på skolbänken.
  • Älska komplicerade problem som kräver lösningar med hjälp av utveckling
  • Ha ett intresse av kundkontakt i form av exempelvis förvaltning och utbildning

Vill du vara med på vår resa i Tromb? Vi har alltid plats för rätt människa i vår familj! Läs gärna våra annonser, så kanske det är just dig vi presenterar härnäst? Du hittar våra annonser här.