Modernt, hållbart företagande mitt i city

T22 Coworking Space

T22 Coworking Space

Vi vill att våra kontor ska vara moderna, hållbara och intressanta mötesplatser, inte bara ett andra hem för Trombs medarbetare, men även för våra kompisar och samarbetspartners. Ja, för alla bolag och frilansare som behöver en schysst arbetsplats och som gillar att nätverka.

När vi flyttade in i anrika gallerian Shopping i Luleå föddes tanken om att skapa ett koncept för gemensamma och flexibla arbetslokaler och T22 Coworking Space såg dagens ljus. Vi ville samarbeta mer och skapa en välkomnande, öppen miljö för oss och även andra. Så fick det bli. Idag omfattar konceptet de flesta av våra kontor och många bolag har T22 som sin fasta arbetsplats.

Det är smart, hållbart och väldigt trevligt med flera företag under samma tak. Oavsett storlek på ditt företag så passar coworking nästan alltid. Hos oss sitter både större bolag och frilansande egenföretagare. Att ditt nätverk blir starkare och att ditt specifika problem kanske är någon annans lösning, det är grädde på moset.

Vill du veta mer om T22 Coworking Space? ja, Kanske passar T22 även dig och ditt företagande? Hör av dig så får du veta mer. Det finns plats för er också.