#wearetromb

Porträtt Peter Eklöf

En skopa frontend, en skopa UX och en större skopa ordningssinne hittar vi i projektledaren och teamledaren i Piteå. Här kan du lära känna Trombaren Peter Eklöf på vårt Piteåkontor!

Ingen kan ha svar på allt – i alla fall inte direkt. Våga säga ”jag vet inte, låt mig återkomma” och fråga en kollega, en kund eller en kompis.
Peter Eklöf

Din resa i Tromb. Hur började den och vad har du fått vara med om?

Jag startade ett bolag som drevs i lite olika konstellationer under ett antal år. Vi började samarbeta i projekt med Tromb och med tiden förvärvade Tromb först en del av bolaget och senare hela bolaget. Så sedan 2017 har jag haft äran att kalla mig för ”Trombare” på riktigt.

Faktaruta

Namn: Peter Eklöf
Ålder: 35
Var bor du: Piteå
Om du fick skänka 10000 kr till valfri organisation, vilken blir det då? Hand In Hand
Vilken emoji är du? Jag är nog snarare en rolig GIF

Ge mig tre tips på hur jag lyckas i din roll

  • Involvera kunden eller beställaren i projektet från dag ett – det skapar ömsesidig förståelse och bidrar till att kunna göra rätt prioriteringar.
  • Avgränsa, i möjligaste mån, större projekt/uppgifter till mindre och konkreta arbetsuppgifter som är tydliga och lätta att förstå.
  • Ingen kan ha svar på allt – i alla fall inte direkt. Våga säga ”jag vet inte, låt mig återkomma” och fråga en kollega, en kund eller en kompis.

Dina egenskaper, varför passar de med det du jobbar med?

Vill man vara lite elak skulle man kunna beskriva mig som en halvdålig frontendutvecklare, en halvdålig UX-designer, en halvdålig säljare och så vidare. Jag har någonstans mellan grund till halvbra kunskap inom rätt många områden, utan att vara specialist på något område – vispar man upp det konstaterandet med en nypa ordningssinne och en skopa hyfsad förmåga att uttrycka sig i tal och skrift så har man nog en rätt bra grund för en projektledare att stå på.

Vill du vara med på vår resa i Tromb? Vi har alltid plats för rätt människa i vår familj! Läs gärna våra annonser, så kanske det är just dig vi presenterar härnäst? Du hittar våra annonser här.