Mattias Grundevik rekryteras som Business Area Manager i Göteborg

Mattias Grundevik rekryteras som Business Area Manager i Göteborg

Tromb och Substorm anställer Mattias Grundevik som Business Area Manager för det nyöppnade kontoret i Göteborg. Mattias gör sin första dag måndag 15 mars och ansluter från Capgemini där han länge arbetat med utveckla flera av deras mest framåtlutade kunder.

– Vi är väldigt glada och positiva över att få Mattias med på vår resa. Hans erfarenhet och breda kontaktnät kombinerat med vårt unika erbjudande känns otroligt spännande, vi ser fram emot att erbjuda Göteborg något nytt och spännande inom både Digital Affärsutveckling och Intelligent Automation, säger Johan Erixon, sälj- och marknadschef på Tromb.

Mattias Grundevik har över 20 års erfarenhet av Digitaliseringsbranschen där han arbetat med allt från större affärsutveckling till projektledning. Han kommer in med stor erfarenhet av att ha jobbat med både multinationella bolag och snabbväxande startups.

– Det ska bli mycket spännande att få hoppa på resan med dessa snabbrörliga bolag. Tromb och Substorms plattform har en fantastisk grund för att hjälpa bolag i Göteborgsregionen med digitalisering.

Mattias Grundevik börjar sin anställning idag och kommer att representera både Tromb och Substorm i Göteborgsområdet. Läs gärna mer om etableringen av det nya Göteborgs-kontoret här.

Kontakt:

Mattias Grundevik, Business Area Manager Göteborg, 072-725 51 35, mattias.grundevik@tromb.com

Johan Erixon, Sales and Marketing Manager, 070-300 06 76, johan.erixon@tromb.com