Ökat sug efter kunskap i coronatider

Just nu kan du få en hel del kunskap och inspiration från Tromb och våra partners. Alltid helt digitalt och oftast helt gratis. Läs mer om vad som är på gång och vad du kan ta del av i efterhand.

Ökat sug efter kunskap i coronatider

Just nu kan du få en hel del kunskap och inspiration från Tromb och våra partners. Alltid helt digitalt och oftast helt gratis. Läs mer om vad som är på gång och vad du kan ta del av i efterhand.

Coronatider har blivit synonymt med webinartider, vilket inte minst succén för vår egen satsning Studio Tromb har visat. Kanske är det en blandning av behovet av social gemenskap och möjligheten att faktiskt utnyttja det lite lugnare läget för att lära sig något nytt som gör att törsten efter webinarier är större än på länge.

Här hittar du några av de webinars som är på gång och några som du kan se inspelat:

Utblick, frukostmötet där utblick blir till insikt

13 maj 2020, 08:00-08:45

Temat för dagen är sociala medier och hur du kan sprida ditt företag med hjälp av dessa på en lokal, såväl som global, marknad. Oavsett om du är nybörjare eller redan aktiv får du handfasta tips och råd för att stärka din digitala närvaro.

Föreläsare är Carin Elvhammar från Tromb med över 10 års erfarenhet som digital strateg med specialistområde sociala medier. Carin har satt strategi och utbildat allt från små lokala aktörer till stora globala företag.

Föreläsningen sänds från Boden Business Parks facebooksida https://www.facebook.com/bodenbusinesspark och följs av ett samtal med moderator Susann Jonsson.

KPMG: Utnyttja kraften i intelligent automation

13 maj kl 11.30-12.30

Intelligent automation handlar om hur automatisering kan skapa konkret värde i en verksamhet. Inom begreppet ryms teknologier som exempelvis Robotic Process Automation (RPA), Chatbotar/Virtuella assistenter och Machine Learning som kan appliceras inom en mängd områden.

På vårt första webinar kommer vi att titta närmare på hur du kan optimera din verksamhet och skapa värde med hjälp av intelligent automation.

Sofi Elfving, VD på Substorm och PhD i Innovation, delar med sig av sina erfarenheter och insikter från både Ericsson och Telia, när det gäller att etablera AI- och automationsorganisationer.

Anmäl dig här!

Cludo: Search vs. Navigation: How Humans Use Websites

13 maj kl 13:00-13:45

Join us for a webinar exploring real data on how people use both site search and navigation to move through websites (including yours). Whether you’re considering a full redesign or you simply want to improve your site structure, this 45-minute webinar will help you understand how to generate more conversions and create happier users.

Whether you’re a marketer, a developer or anyone in between, this webinar will teach you how to turn engagement trends into successful web design.

https://cludo.zoom.us/webinar/register/3315880969554/WN_zde5sjJbTm21-z6m2f3p1Q

Studio Tromb: Trendspaning för 20-talet

Vi bjuder här på två lunchwebinars med tema Trendspaning för 20-talet: ”The era of humans”.

Inspelningarna är i två delar:

  • The era of humans del 1: Digitala förstärkare, My way
  • The era of humans del 2: Human centric design, Passion and purpose, Integrity 

https://info.tromb.com/tromb-trendspaning-20-tal

Studio Tromb: Vägvalen mot digitalisering

Torsdag den 16 april bjöd vi på ännu ett lunchwebinar från Studio Tromb – denna gång på temat Digitaliseringsplan. Det handlar om vägval för digitalisering i stora såväl som mindre organisationer: var i företaget gör det mest ont, var i verksamheten ger en satsning mest effekt?

https://info.tromb.com/webinar-digitaliseringsplan-april-2020

Studio Tromb: Tillämpad maskininlärning – från Terminator till verkligheten

Torsdag den 23e april bjöd vi på ännu ett webinar – denna gång på temat Tillämpad maskininlärning och med vår expert Niklas Karvonen, CTO på Substorm.

De flesta företag har idag hört talas om AI och maskininlärning, men vad är det och hur kommer du som företagare igång? Under webinariet kommer vi att reda ut begreppen kring AI och maskininlärning samt gå igenom ett antal konkreta exempel hur detta kan tillämpas här och nu.

https://info.tromb.com/webinar-tillampad-maskininlarning

Studio Tromb: Att vara kreativ på distans – är det möjligt?

Välkommen till ett lunchwebinar från Studio Tromb där vi den här gången berättar mer om hur du kan hålla kreativa och effektiva workshops – på distans. Vi visar exempel på samarbetsverktyg och ger tips och trix som får din distansworkshop att bli en succé!

https://info.tromb.com/webinar-kreativa-moten