Next application period opens up this fall!

Your evolution is our Re:volution

När du väljs ut att bli en Re:volution pioneer är det inte bara för att vi tycker att du är bra, det är för att vi tror att du kommer göra oss både bättre och modigare. För att vi tror att du är framtiden.

Vi tror att du, under ditt år som trainee, kommer våga utmana oss på en daglig basis. Att din nyfikenhet kommer resultera i nya ideér både ut mot kund och för oss som arbetsgivare – och på så sätt ta oss längre fram i utvecklingen.
I alla led.

VI VÅGAR – VÅGAR DU?

Vad söker vi?

  • Du är nyfiken som person och ivrig att upptäcka vad som väntar runt hörnet.
  • Du är (snart) en nyutexad högskoleingenjör, civilingenjör, systemvetare eller har en relevant YH-utbildning eller motsvarande.
  • Du har ett brinnande intresse för problemlösning och teknik/programmering.
  • Inget krav, men meriterande är om du haft något roligt tech-projekt vid sidan av studierna som ett hobbyprojekt eller liknande.

 

Utvecklas som utvecklare

När du blir utvald att bli en Re:voloution Pioneer kommer får du möjligheten att snabbt utvecklas som utvecklare. Detta genom att få känna på pulsen och vara i hetluften från början.

Re:volutionera Tromb

Vi vet att vi inte sitter på alla svaren och vet också att det är guld värt att få andras nya, fräscha ögon på de problem vi brukar stöta på. Här får du chansen att ifrågasätta och hjälpa oss att växa och bli bättre.

Snabbt in i arbetslivet

Som Re:voloution Pioneer kommer du snabbt in i arbetslivet och får känna på hur det är att vara anställd på Tromb, hur vi jobbar och vad som krävs för att vara en utvecklare.

Skarpa projekt från start

Från start kommer du att få jobba med skarpa projekt tillsammans med ett team från Tromb.

En egen mentor

En erfaren utvecklare tilldelas rollen som mentor för dig. Ni kommer att jobba i samma projekt så att hen alltid har möjlighet att stötta dig genom alla olika steg under året.

Teamwork

Utöver din egen mentor kommer du att ha ett stöd från hela projektets team – men även dina kollegor som arbetar på samma kontor såklart!

Livet på Tromb

Och vad du kan förvänta dig…

Smartare tillsammans

Staka ut din egen väg till ny kunskap och utveckling i dialog med din teamledare. Dela och få nya lärdomar med och av jobbarkompisarna i ett växelspel av personligt, lättillgängligt mentorskap. Vi står aldrig stilla!

Delaktighet

Vi är alltid öppna för en annan infallsvinkel och syn på saken. Här välkomnas alla medarbetare att vara med och utveckla och förbättra företaget som vi arbetar på. Alla vi tillsammans är Tromb!

Häng i gäng

Gemensamma sociala events är återkommande inslag på Tromb. Bland annat i samband med månadsmötet, brownbags och olika teamaktiviteter.

UX-designers, .net-utvecklare, kommunikatörer, processledare

Specialister i all ära, men det är nåt extra speciellt som händer när olika kompetenser och personligheter möts. Kanske vi hittar lösningen över en kaffe i korridoren. Eller under ett lunchpass på gymmet. Ibland är det skönt att bara få surra av sig.

Kväll på kontoret

Nej, det är inte coolt att jobba sent på Tromb. Däremot gillar vi när våra schyssta kontor med gott om plats och bra teknik används utanför kontorstid för att kolla på kvällens Apple event tillsammans eller dra ihop ett gäng för ett code meet up, delta i Devcon, heja fram favoritlaget, gå på opera digitalt i New York eller lära nytt med grymma föreläsningar från SxSw.

Brownbags

Ett lyckat projekt, technörderi, nyheter, inspiration. Ett par gånger i månaden bjuder en jobbarkompis på sina specialiteter i en matnyttig lunchdragnig online medan vi andra lyssnar och käkar lunch i brun påse.

Trombresan

På glid i vitt, fluffigt puder, i en solstol med sand mellan tårna eller kanske djupt inne i storstadsdjungeln? När vi har jobbat hårt och får möjlighet gör vi en gemensam företagsresa – en välkommen paus för att bonda med jobbarkompisarna och tillsammans fylla på med nya minnen och inspiration. Nu lyfter vi!

Shitty first draft

Prototyping, fail fast och användaren i fokus är en del av vårt dna, ett sätt att jobba – med hjälp av egna och andras grymma metoder och processer. Det ger oss fart under fötterna och modet att ständigt röra oss framåt mot nya lösningar och iterationer. Våga utmana!

Crisp & cool

Vi är oblygt stolta över allt crispy & cool som vi skapar, även när det gäller en standardlösning som gör sitt jobb och förändrar vardagen för kunden. Mer unicorns och rosa regnbågar till världen!

Ett Tromb

Det spelar ingen roll på vilket kontor du jobbar, om du sitter ute hos kund eller väljer att arbeta hemifrån – vi är ett Tromb.

Familjen först

Familjeevents där du och dina barn, hunden, din partner och mormor är välkomna. Som den årliga julfesten med Trombten och klappar till både stora och små.

DevCon 2021

We are Tromb
1 september 2022
mån jan 09 2023 9:38:58 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Matilda Brzezinska
2355#wearetromb | Matilda Brzezinska
31 januari 2022
tor feb 16 2023 19:47:44 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Johan Hansson
2246#wearetromb | Johan Hansson
4 november 2021
fre nov 05 2021 11:12:01 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Adam Kandel
2210#wearetromb | Adam Kandel
16 september 2021
mån okt 18 2021 16:53:54 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Åsa Gustafsson
2140#wearetromb | Åsa Gustafsson
30 juni 2021
mån okt 18 2021 16:54:08 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Frida Markstedt
2060#wearetromb | Frida Markstedt
18 juni 2021
ons jun 30 2021 12:16:33 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Daniel Lodnert
1988#wearetromb | Daniel Lodnert
18 maj 2021
tis jun 08 2021 15:24:20 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Tobias Åkeblom
1941#wearetromb | Tobias Åkeblom
5 maj 2021
fre jun 04 2021 14:14:49 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Jimmy Löf
1553#wearetromb | Jimmy Löf
21 april 2021
fre jun 04 2021 14:14:55 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Peter Eklöf
1555#wearetromb | Peter Eklöf
7 april 2021
fre nov 05 2021 11:26:10 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)
#wearetromb | Kelsie Enqvist
1556#wearetromb | Kelsie Enqvist
OCH DET HÄR ÄR LÅNGT IFRÅN ALLT.

Några av våra attraktiva fördelar.

Våra lägerplatser

En cool plats för jobb och lek. Våra kontor är utrustade med den senaste tekniken, men skön avslappnad atmosfär. Kom förbi och säg hej!

”Potten”

Du förfogar över en egen budget och väljer själv din egen kompetensutveckling och den teknik du föredrar för att lyckas på jobbet.

Sjukvård och pension

Vi ser till att du har en personlig sjukvårdsförsäkring och ett bra pensionsprogram.

Träning och sport

Vi gillar skidåkning, golf, crossfit, hockey, fotboll, dans. Har du andra förslag? Kom igen och utmana oss!

Balans i livet

Vi uppmuntrar och stöttar en hälsosam balans i livet med plats för en rik och avkopplande fritid kombinerat med en massa kul på jobbet.

Ordning & reda

Du kan vara helt lugn och bara hänga med – på Tromb följer vi de svenska arbetsmarknadslagarna och vi har kollektivavtal.

Vi vill gärna ha med dig ombord!

Gillar du det du läser? Vi är lika nyfikna på dig.  Ansökan till Re:volution öppnar igen i höst, men spana gärna in våra andra tjänster så länge. Vi ser fram emot att ses inom kort!

Se våra andra lediga tjänster!