Leos Lekland

Leos Lekland växlade upp digitaliseringen för att ta sig igenom Coronakrisen.

Kortfattat.

Våren 2020 tvingades samtliga Leos Lekland i hela Europa stänga på grund av Coronakrisen. Det ställde bolagets affärsmodell och tillgänglighet på sin spets och öppnade samtidigt för nya, digitala möjligheter. Det blev snabba ryck när Tromb fick uppdraget att hjälpa Leos Lekland med en stor omställning för att säkra sin affär.

Uppdraget

En digital funktion där gästen enkelt kan förboka och betala entréavgiften i mobilen.

Utvecklad på rekordtid

Tromb fick i uppdrag att skapa en digital funktion där gästen enkelt kunde förboka och betala entréavgiften i mobilen. Lösningen skulle också ringa in en specifik ankomst- och vistelsetid för gästen, för att undvika trängsel både vid entré och inne på leklandet. Lösningen skulle även innebära att hanteringen av biljetter och kontanter försvinner.

Försprång mot egen roadmap

1,5-2 år

“Vi befinner oss 1,5-2 år före vår egen road map tack vare den blixtsnabba digitaliseringen av tjänsten där gästen enkelt kan förboka och betala entréavgiften i mobilen.“

—Anders Forssten, CMO/marknadschef, Leos Lekland

Besöksdata som är guld värd

Tack vare onlinebokningen har Leos Lekland nu en digital besökslista på alla sina lekland. Det ökar säkerheten för gästerna. Digitaliseringen innebär också att Leos Lekland genom besöksdata kan utläsa mönster och på så sätt lära känna sina gäster ännu bättre. I framtiden räknar Leos Lekland med att utveckla service och tjänster med utgångspunkt från besöksdatan.

Vill du veta mer om projektet?

Cecilia Sjöberg

Cecilia Sjöberg

cecilia.sjoberg@tromb.com

+46 (0)70-677 28 28

Vill du att vi kontaktar dig?

”Onlinebokningen och ankomst-slotar är här för att stanna. Alla gillar det och gästerna förstår behovet.”

—Anders Forssten, CMO/marknadschef, Leos Lekland
Vi säkrar din digitaliseringsresa.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er på vägen?
Kontakta oss, vi berättar gärna mer.

Kontakta oss
Tromb logo